• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Sinterklaas kadootjes

Opzoek naar een leuk cadeau? Dan ben je bij MegaGadgets aan het juiste adres!

56 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Tips voor Sinterklaas

Waarschijnlijk ben jij het zat om te zoeken naar tips voor Sinterklaas. Megagadgets heeft allerlei verschillende Sinterklaascadeaus voor kinderen. Voor een origineel Sinterklaascadeau tip moet je de website van Megagadgets doorzoeken voor de juiste inspiratie. De Sint cadeaubox is een ideaal suprise kado speciaal voor de kinderen.

Geschiedenis van Sinterklaas

Een bisschop genaamd Nicolaas werd in 280 na christus geboren in de stad Myra en overleed op 6 december 342. Echter is er niet bizar veel bekend over zijn jongere jaren. Hij was de zoon van Epiphanius en Giovanna. Zijn ouders stierven tijdens de epidemie toen Nicolaas nog een kind was. Hij kreeg een christelijke opvoeding en gebruikte zijn erfenis om de zwakken, de zieken en de lijdende mensen te helpen.

Toen de bisschop overleden was, werd het tijd om een nieuwe bisschop te kiezen. Nicolaas was de eerste bisschop die de volgende dag de kerk binnenstapte en op deze manier werd Sint-Nicolaas de nieuwe bisschop van Myra en deed dat 50 jaar lang. In zijn functie werd hij geprezen door zijn nakomelingen. Hij werd gezien als de beschermheilige van zee-en kooplieden, gevangenen, bakkers, maagden en andere mensen. Uiteraard bestaan er veel legenden over de heilige Nicolaas, slechts drie daarvan zijn algemeen bekend. De legende van de drie arme vrouwen, de legende van de drie studenten en de legende van de zeemannen. Hoe wij zijn gekomen tot Sinterklaas surprises is een lang verhaal, waarbij getwijfeld wordt over de oorsprong. Sinterklaas kadootjes zijn in de hedendaagse cultuur niet meer weg te denken en zoek daarom je sinterklaas cadeautje op de website van Megagadgets.

 

  Bezig met laden...