Shocking Pen

Waardering:
100% of 100
€ 2,95
Op voorraad

Op werkdagen vóór 22.00u besteld, morgen in huis!

Shocking Pen is de enige pen die je een stroomschok geeft! Probeer dit uit bij je vrienden en geef ze een schok die ze nooit zullen vergeten!
• Stroom balpen
• Niet geschikt voor mensen met epilepsie/hartproblemen/pacemakers
• Veel lach plezier

De Shock Pen ziet eruit als een doodgewone balpen, maar schijn bedriegt. Zodra de pen wordt ingedrukt krijg je shock! Leuk om mensen eens goed in de maling te nemen en hun de schrik van hun leven te laten beleven! Deze Shock Pen is ook handig te gebruiken bij mensen die altijd ongevraagd aan jouw spullen zitten. Geef ze een boodschap door met deze pen, afblijven!!!

Shocking Pen geeft een elektrische schok als je hem in druktLeen deze pen ook eens uit aan iemand die je graag een keer wilt terugpakken. Zo zullen ze hun lesje wel leren! Met deze pen hoef je nooit meer bang te zijn dat mensen ongevraagd aan jouw spullen zitten. Maar dat is nog niet alles! Als je aan de punt draait kan je er nog mee schrijven ook! 

Kenmerken: Shocking Pen

Stroom balpen
Om de leukste grappen uit te halen met je vrienden
Ook om mee te schrijven
Niet geschikt voor mensen met epilepsie/hartproblemen/pacemakers
Met 3x AG 1,5v batterijen

Let op! Meegeleverde batterijen zijn inclusief voor demonstratie van het product. De leverancier kan geen garantie geven op het levensduur van de batterijen. Vervang de batterijen zelf a.u.b.!

Meer informatie
SKU00628
EAN8717928121213
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Shocking Pen
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.