+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Sebra Forged 3 delig messenset

€ 159,95
Sebra Forged 3 delig messenset
Sebra Forged 3 delig messenset
€ 159,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Op zoek naar een complete messenset van hoge kwaliteit? Dan is de Sebra Forged 3 delig messenset wat je nodig hebt! Deze set bevat drie messen met een stoere uitstraling, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om in de keuken aan de slag te gaan en indruk te maken op je gasten.

- Bestaat uit: Koksmes, Hakbijl en Universeel mes - Gemaakt van hoogwaardige materialen - Een unieke uitstraling 

Omschrijving

Waarom het Sebra Forged 3 delig messenset?

Ben je op zoek naar een messenset die jouw keuken compleet maakt? Dan is de Sebra Forged 3 delig messenset iets voor jou! Deze messenset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen om perfect in de hand te liggen en makkelijk te gebruiken zijn.

Niet alleen praktisch

Je zult nooit meer worstelen met botte messen die je niet goed kunt vasthouden. Met deze messenset kun je eindelijk genieten van het snijden van groenten, vlees en vis als een echte professional. Het is niet alleen praktisch maar het ziet er ook nog eens fantastisch uit in jouw keuken.

Scherp en goed in balans

De Sebra Forged 3 delig messenset is een combinatie van stijl en functionaliteit. Het set bestaat uit drie verschillende messen: Koksmes, Hakbijl, Universeel mes. De messen zijn scherp en goed in balans, waardoor je gemakkelijk en precies kunt snijden.

Nooit meer terug naar je oude en botte messen

Wil jij jouw keuken upgraden met een set van prachtige messen die ook nog eens hun werk goed doen? Dan is de Sebra Forged 3 delig messenset een perfecte keuze voor jou. Met deze set in jouw keuken, zul je nooit meer terug willen naar jouw oude, botte messen.

Conclusie

Wacht niet langer en bestel de Sebra Forged 3 delig messenset vandaag nog! Je zult er geen spijt van krijgen.

Specificaties
SKU
Sebra3Comb
EAN
8720039623675