+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Forged Schilmes Sebra

€ 46,50
Forged Schilmes Sebra
Forged Schilmes Sebra
€ 46,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Ben jij op zoek naar een klein, maar krachtig mes voor het schillen van groenten en fruit? Dan is het Forged Schilmes Sebra echt iets voor jou! Dit mes is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een scherp lemmet dat moeiteloos door de hardste schillen snijdt. 

- Het scherpe lemmet van het Forged Schilmes Sebra is perfect voor het schillen van groenten en fruit
- Het ergonomisch ontworpen handvat van Afrikaans Serba hout en zorgt voor een comfortabele grip tijdens het schillen - Het kleine formaat van het Forged Schilmes Sebra maakt het gemakkelijk om op te bergen en mee te nemen op reis!

Omschrijving

Een klein mes met grootse prestaties

Het Forged Schilmes Sebra is klein maar krachtig. Dit mes is speciaal ontworpen voor het schillen van groenten en fruit maar kan ook worden gebruikt voor andere kleine snijklusjes. Het scherpe lemmet van hoogwaardig staal zorgt voor een moeiteloze snijervaring.

Interest: Comfortabel en duurzaam

Het ergonomisch ontworpen handvat van pakkahout zorgt voor een comfortabele grip tijdens het schillen. Het handvat is duurzaam en stevig waardoor het mes lang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik. Het kleine formaat van het mes maakt het ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Een stijlvol en handig keukenmes

Naast de praktische voordelen van het Forged Schilmes Sebra is het ook nog eens een stijlvol keukenmes. Het mes heeft een uniek en modern design dat een toevoeging zal zijn aan elke keuken. Het is een handig mes dat je dagelijks zult gebruiken maar ook een mooi decoratiestuk dat je trots kunt tonen aan vrienden en familie.

Conclusie 

Ben jij op zoek naar een krachtig, veelzijdig en stijlvol schilmes? Dan is het Forged Schilmes Sebra echt iets voor jou. Met zijn scherpe lemmet en comfortabele handvat is dit mes perfect voor het schillen van groenten en fruit en andere kleine snijklusjes. Voeg het Forged Schilmes Sebra vandaag nog toe aan je keukengerei en maak het schillen van groenten en fruit een fluitje van een cent!

Specificaties
SKU
20FD000051
EAN
8720039625006