+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rooksnippers - Diverse smaken - 1700ml - Smokin' Flavours

Vanaf € 7,90
Gegarandeerd een heerlijke rooksmaak!
Voorraadstatus laden

Geef je gerechten extra smaak met de Rooksnippers van Smokin' Flavours. De rooksnippers die beschikbaar zijn in diverse smaken, geven allemaal een heerlijke eigen rooksmaak af aan je gerechten. Til je grill niveau omhoog met de Rooksnippers, Haal ze nu!

Omschrijving

Heerlijke aroma's met de Rooksnippers!

Met de rooksnippers van Smokin' Flavours geef je je BBQ-gerechten een extra dimensie. De houtsnippers geven je creaties een heerlijke rokerige smaak, die je gerechten nog lekkerder maken. We hebben de rooksnippers in verschillende smaken, allemaal om je gerechten nog meer smaak te geven.

Appel: Een liefhebber van zoetigheid? Dan is de Rooksnipper Appel de perfecte keuze. Deze smaak geeft je gerechten een heerlijk fruitige en zoete smaak waar je gasten geen genoeg van gaan krijgen.

Beuk: De rooksnipper Beuk geeft je gerechten een krachtige en unieke smaak. De smaak die van beukenhout is gemaakt geeft een lekkere robuuste rooksmaak af en zullen zorgen voor een smaakexplosie in je mond.

Ceder: Deze rooksnippers afkomstig van cederhout geven je gerechten een unieke en rokerige smaak. Een bijzondere smaakcombinatie waarmee je iedereen op je BBQ-avond mee zal verrassen. 

Eik: De rooksnippers Eik zorgen ervoor dat je gerechten een krachtige en robuuste smaak krijgen. De snippers afkomstig van eikenhout geven een heerlijke rooksmaak af. Het zorgt voor een intense smaakbeleving die je niet snel zal vergeten.

Hickory: Wil je een krachtige en authentieke rooksmaak? Dan moet je zeker de Hickory halen. De rooksnippers zijn gemaakt van hoogwaardig hickory hout en geven gegarandeerd een krachtige rooksmaak af.

Mesquite: De rooksnippers Mesquite zorgen voor een smaakexplosie in je mond. De snippers die van hoogwaardig mesquitehout zijn gemaakt, geven je gerechten een heerlijke unieke rooksmaak die je niet snel zal vergeten.

Pecan: Nootliefhebbers, opgelet! De Pecan rooksnippers is precies wat je nodig hebt. Deze rooksnippers geven je BBQ-creaties een heerlijke nootachtige smaak. Een unieke en verrukkelijke smaak die je moet proberen. 

Rode Wijnvaten: De rooknippers Rode Wijnvaten geven een unieke rooksmaak aan je gerechten. De snippers die gemaakt zijn van gebruikte rode wijnvaten, voegen een overheerlijke aroma toe je BBQ-creaties die je absoluut zal verrassen.

Whiskey Vaten: De rooksnippers Whiskey Vaten geven je gerechten een lekkere rokerige smaak met een vleugje whiskey. De snippers die zijn gebmaakt van gebruikte whiskey vaten zullen je positief verrassen. Deze smaak geeft je een overheerlijke smaakbeleving.

 

Maak je gerechten nog lekkerder met de Rooksnippers van Smokin' Flavour. Haal ze nu bij MegaGadgets.nl!

Specificaties
SKU
SF100