+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Rookmot 1500ml - Diverse smaken - Smokin' Flavours

Vanaf € 7,90
Het perfecte ingrediënt voor een heerlijke rokerige smaak
Voorraadstatus laden

Maak van je BBQ-avond een smaakvolle belevenis met de rookmot van Smokin' Flavours. De rookmot die beschikbaar is in verschillende smaken geven je gerechten een extra smaakvolle twist. Al ben je een ervaren griller of een beginnende BBQ'er bent, met de rookmot maak je gegarandeerd indruk.

Omschrijving

Extra smaak met de rookmot!

Verras jezelf en je gasten met de heerlijke smaak van de rookmot van Smokin Flavours. Onze rookmot (1500 ml) is als een tovenaar die je gerechten veranderd met een vleugje magische rook. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, maar zorgen er allebei voor dat jouw gerechten een heerlijke smaakvolle twist krijgen.

Eik: Geef je gerecten een krachtige twist met de rookmot eik (1500 ml). Deze rookmot geeft je gerechten een heerlijke robuuste en rokerige smaak waar je smaakpapillen geen genoeg van gaan krijgen. Deze rookmot is perfect voor het roken van vlees, vis en gevogelte.

Appel: Wie niet vies is van een heerlijke rokerige en zoete smaak, moet de rookmot appel (1500 ml) proberen. De rookmot geven al je BBQ-creaties een zoete en fruitige twist, waar iedereen versteld van zult staan. Bovendien is ook deze rookmot perfect voor roken van vlees, vis en gevogelte.

Makkelijk te gebruiken voor iedereen!

Of je nu een culinaire smaakmaker bent of een beginner, het gebruiken van een rookmot is in principe eenvoudig voor iedereen. Bereid eerst je barbecue of rookoven voor, vul daarna een handvol rookmot in een rookbox of aluminiumfolie bakje. Plaats het dan op de houtskool of warmtebron van je rookoven of barbecue.

Verhit je barbecue of rookoven tot de gewenste temperatuur voordat je het voedsel toevoegt. Zorg ervoor dat de rookmot goed begint te smeulen en rook te produceren. Plaats dan het voedsel dat je gerookt wilt hebben op de grillroosters van je barbecue of rookoven. Sluit vervolgens de deksel om de rook binnen te houden. Het kan altijd even duren voordat het voedsel volledig is gerookt, dit hangt ook af van het type voedsel en de rookintensiteit. Zodra het voedsel de gewenste smaak en textuur heeft, kan je lekker gaan genieten van je BBQ-creaties! 

Speciaal voor langdurig roken

Beide smaken zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en zijn speciaal gemaakt om langdurig te roken. Doordat krijgen je gerechten niet alleen een heerlijke rokerige smaak, maar wordt het ook nog is lekker mals en sappig. Verder kun je de rookmot gebruiken voor alle soorten vlees. Dat wordt gegarandeerd smullen!

Laat je BBQ-niveau stijgen en maak je gerechten nog lekkerder met de rookmot van Smokin' Flavours. Wil je ook dat je gerechten een heerlijke smaak krijgen, haal dan nu je eigen rookmot bij MegaGadgets!

Specificaties:

  • De inhoud van de zak is 1500 ml
  • Makkelijk te gebruiken
  • Kan gebruikt worden op verschillende soorten rookapparaten
  • Gemaakt van natuurlijke houtsoorten
  • Verbeterd de smaak van je gerecht
Specificaties
SKU
SF106-51FG000002