Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Robot Bouwpakket – Robot Spin

Waardering:
100% of 100
Special Price € 7,95 Regular Price € 12,95
Niet op voorraad

Het Robot Bouwpakket – Robot Spin is leuk voor kinderen die zelf dingen willen bouwen. Het bouwpakket is gemakkelijk te volgen voor kinderen en is in elkaar te zetten zonder lijm. Wanneer je het spider robot bouwpakket hebt geassembleerd, loopt de robot als een echte spin.

• Leuk voor kinderen vanaf 10 jaar
• Zelf robot bouwen
• Loopt als een echte spin

Met dit Robot Bouwpakket – Robot Spin zet je zelf een spider robot in elkaar. Je hebt helemaal geen lijm, schroeven of een gereedschapskist nodig. De acht poten laten de robot spin griezelig en realistisch als een echte spin lopen. Door de Robot Bouwpakket – Robot Spin op verschillende methodes te assembleren, kun je de spin anders laten lopen of op een ander tempo laten lopen. Het enige wat je nodig hebt om de spin te laten lopen is 1 AA-batterij (niet inbegrepen).

De Robot Bouwpakket – Robot Spin is educatief speelgoed voor kinderen. Het bouwpakket is leuk voor kinderen die willen experimenteren met robotica en geïnteresseerd zijn in de wetenschap. Het is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Kenmerken Robot Bouwpakket – Robot Spin: Robot Bouwpakket – Robot Spin | MegaGadgets

Spider robot
Robot bouwpakket kind
Voor kinderen vanaf 10 jaar
Geen lijm nodig
Werkt op 1 AA-batterij (niet inbegrepen)
Materiaal: ABS
Kleur: Grijs, Lichtblauw
Gewicht:  270 gram
Afmetingen: 24 x 18 x 6 cm

Meer informatie
SKU04857
EAN8719481356866
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Robot Bouwpakket – Robot Spin
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.