+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Plank rond vervaardigd van Acacia Medium

€ 21,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak kennis met onze Ronde Acacia Medium Plank. De perfecte aanvulling voor elke keuken. Dit handgemaakte pronkstuk van acacia hout is niet alleen mooi om te zien maar ook zeer praktisch in gebruik. Gebruik het als serveerplank voor je favoriete kaasjes en hapjes of als snijplank voor het bereiden van je maaltijden. Dankzij het duurzame en milieuvriendelijke materiaal kun je er jarenlang van genieten.

- Duurzaam en milieuvriendelijk materiaal
- Praktisch en stijlvol ontwerp
- Multifunctioneel in gebruik.

Omschrijving

Waarom de Plank rond vervaardigd van Acacia Medium?

De Ronde Acacia Medium Plank is een pronkstuk voor elke keuken! Het is de perfecte aanvulling om je keuken te verrijken met een stijlvol, praktisch en duurzaam product. Of je nu een heerlijke kaas of charcuterieplank serveert of een stijlvolle ondergrond voor hapjes nodig hebt. De Ronde Acacia Medium Plank is het ideale accessoire voor jouw keuken! 

Kwaliteit en Design

De Ronde Acacia Medium Plank is gemaakt van het beste acacia hout dat beschikbaar is, wat het product duurzaam en milieuvriendelijk maakt. Bovendien geeft het hout een warme en stijlvolle uitstraling aan je keuken. Het ronde ontwerp van de plank maakt het niet alleen praktisch maar zorgt er ook voor dat het een echte eyecatcher is.

praktisch en onderhoud

De Ronde Acacia Medium Plank is niet alleen mooi om te zien maar ook zeer praktisch in gebruik. Gebruik het als serveerplank voor je favoriete kaasjes en hapjes, of als snijplank voor het bereiden van je maaltijden. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Multifunctioneel

Dankzij de veelzijdigheid van de Ronde Acacia Medium Plank kun je het op verschillende manieren gebruiken. Gebruik het als dienblad, presenteer er hapjes op of gebruik het als snijplank. Door de ronde vorm is het ideaal voor het serveren van hapjes of tapas. Daarnaast is de plank ook handig te gebruiken als decoratief item op tafel.

Conclusie

Bestel nu onze Ronde Acacia Medium Plank en upgrade je keuken naar een hoger niveau! De plank is beschikbaar voor een zeer betaalbare prijs en wordt snel en veilig bij je thuis bezorgd.

Specificaties
SKU
22SE000118
EAN
8718719309704