+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Pizzasnijder Zwart met plank Acaciahout

€ 32,95
Pizzasnijder Zwart met plank Acaciahout
Pizzasnijder Zwart met plank Acaciahout
€ 32,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Zeg maar dag tegen scheve en gekartelde pizzasneden en verwelkom onze pizzasnijder in het team! Deze zwarte pizzasnijder snijdt als een mes door de pepperoni. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je er ook nog een mooie plank van Acaciahout bij. Zo kun je eindelijk een fatsoenlijke pizza serveren zonder dat het lijkt alsof er een tornado doorheen is gegaan.

- Snijdt perfecte, rechte pizzasneden zonder moeite.
- De mooie acaciahouten plank zorgt voor een mooie presentatie
- De zwarte pizzasnijder ziet er cool uit

Omschrijving

Perfecte gesneden pizza's en een mooie presentatie

Ben jij het zat om telkens weer scheve en ongelijke pizzasneden te serveren? Met onze pizzasnijder Zwart met plank Acaciahout is dat verleden tijd! Deze pizza tool is niet alleen handig in gebruik maar ook nog eens ontzettend stijlvol.

Stoere uitstraling

Deze pizzasnijder is uitgevoerd in een zwarte kleur en heeft een stoere uitstraling. Hierdoor past hij perfect in de keuken van de echte pizza liefhebber. Maar ook als cadeau voor iemand die graag kookt is deze pizzasnijder een schot in de roos!

Perfect gesneden pizza's

De pizzasnijder is natuurlijk niet alleen gemaakt om er goed uit te zien. Hij snijdt ook nog eens perfecte en rechte pizzasneden zonder moeite. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken over scheve of gekartelde pizzapunten. Jouw pizza zal er voortaan altijd tiptop uitzien!

De mooie acaciahouten plank

Maar dat is nog niet alles! Bij de pizzasnijder krijg je namelijk ook nog een mooie acaciahouten plank. Hierop kun je jouw pizza serveren als een echte pro. Deze plank is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens fantastisch uit. De warme uitstraling van het hout past perfect bij de stoere uitstraling van de zwarte pizzasnijder.

Conclusie

Ben jij klaar voor perfect gesneden pizza's en een mooie presentatie? Bestel dan nu jouw pizzasnijder Zwart met plank Acaciahout! 

Specificaties
SKU
21SE000016
EAN
8720039624450