• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Oud en Nieuw Gadgets

Op deze pagina check je de leukste en origineelste gadgets, speciaal voor oud en nieuw. Voor elk wat wils! Sluit je jaar af met een prachtige cadeau. Dus kijk snel verder.

31 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Oud en Nieuw gadgets

Oud en Nieuw wordt ieder jaar gevierd op 31 december. Ook dit jaar nadert het nieuwe jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Veel mensen halen vuurwerk en vieren oudejaarsavond op straat.  Maar soms zit het niet altijd even mee met het weer. Het is dan leuk om gezellig binnen lol te hebben. Voor oud en nieuw hebben wij de vetste gadgets om je in het nieuwe jaar te blazen met een nieuwjaarscadeau

Op oudejaarsavond wordt er vaak gefeest. Van een spelletjesavond tot drankbezigheden. Mensen zijn er dol op. Met onze biergadgets zal je een onvergetelijke oud en nieuw beleven. Een shotjesriem is voor de ultieme badass die zijn shotjes bij zich houdt of deelt met zijn vrienden. Dus check onze oud en nieuw feestartikelen en steel de show.

Je wilt natuurlijk ook wat leuks doen tijdens een leuke feestavond. Met de bier pong set heb je een gezellig avond. Vul de bekers met je favoriete bier en het spel kan beginnen. Met het ping pong set moet je de bal dan in de beker van de tegenstander gooien.

Met onze oud en nieuw gadgets kun je toch een leuke oudejaarsavond beleven als je toch binnen blijft. Dus als je nog geen vuurwerk hebt gehaald is het een leuk idee om hier een kijkje te nemen voor een gezellige en gekke avond.

  Bezig met laden...