+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

One Message Spoon - Diverse teksten - Lepel met tekst - Style De Vie

Vanaf € 3,75
De perfecte lepel met veel betekenis
Voorraadstatus laden

Eindelijk is het zover! De Lepel der Lepels is gearriveerd. Met de One Message Spoon van Style De Vie eet je niet alleen je ontbijt, maar ook een portie optimisme en motivatie. Elke day starter verdient immers een extra dosis inspiratie.

 

Omschrijving

Hap(je)klare boodschappen met de One Message Spoon!

Nog opzoek naar een bijzonder cadeau met betekenis? Zoek dan niet verder, want je bent hier op het juiste adres! De handige lepel met tekst erop combineert emotie en functionaliteit samen. Het is een creative manier om een betekenisvolle gedachte of gevoel over te brengen. Een goedkoop cadeau met een waardevolle betekenis.

De One Message Spoon is het perfecte product om aan iemand cadeau te geven. Het is een onmisbaar gadget voor iedereen die van een lach en lekker eten houdt. Met diverse teksten op de lepel kan je elke dag kiezen welk motto jouw eetlust het meest zal bevorderen. 

Er zijn zoveel verschillende soorten One Message Spoons, passend voor bijna elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, housewarming, Vaderdag of Moederdag, voor bijna alle occasie is er een bijpassende lepel met tekst. 

Als je bijvoorbeeld je juf of meester een cadeau wilt geven, dan zijn de 'Droomjuf' en 'Coolste Meester' ideaal om aan je leerkracht te geven.

Daarnaast kan je ook iemand in je gezin verrassen met een One Message Spoon, met de 'De beste vader is toevallig wel de mijne', 'I'm so glad you're my mom' of 'Mijn zoon is knap, stoer en ook nog is geweldig' lepels tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je familieleden. Wil je je opa of oma verrassen, dan zijn de One Message Spoon met de tekst 'Super Opa' of 'Oma U bent de allerliefste' het perfecte cadeau.

Zoveel verschillende leuke lepels met teksten en er zijn er nog veel meer ter beschikking. Dit is het ideale cadeau voor jong en oud. Je kan de lepel gebruiken voor je gerecht, maar ook voor een lach op je eigen of andermans gezicht. Een ideale manier om je gevoelens op een originele manier over te brengen. Het is een bijzonder en origineel cadeau, dat zowel praktisch als betekenisvol kan zijn. Met de leuke en liefdevolle woorden op de lepel, maak je de ontvanger absoluut blij met dit cadeau.

Voordelen van de One Message Spoon:

  • Een uniek cadeau
  • Diverse teksten voor elke stemming
  • Motiveert en inspireert bij elke hap
  • Combineert humor en functionaliteit
  • Praktisch en betekenisvol
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Geschikt voor jong en oud

Als je opzoek bent naar een originieel, maar ook praktisch cadeau, dan is de One Message Spoon de perfecte keuze. Wacht niet langer en haal de One Message Spoon nu bij MegaGadgets! 

Specificaties
SKU
Ms