+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Vorkspies 50cm

€ 33,50
Olive Vorkspies 50cm
Olive Vorkspies 50cm
€ 33,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Olive Vorkspies van 50cm is het perfecte gereedschap voor elke BBQ liefhebber die graag wil experimenteren met het bereiden van heerlijke gerechten op de grill. Met deze spies kun je gemakkelijk grote stukken vlees of groenten vasthouden en omkeren zonder ze te beschadigen. Het ziet er niet alleen professioneel uit maar het helpt je ook om de perfecte garing te krijgen.

- Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en olijfhouten handvat
- De perfecte lengte van 50cm voor grote stukken vlees of groenten
- Eenvoudig omdraaien

Omschrijving

houd controle over je barbecue

Heb je wel eens een barbecue gehad waarbij het vlees zo groot was dat het moeilijk was om het te draaien met een gewone spatel? Dan is het tijd om een Olive Vorkspies te gebruiken! Deze spies is perfect voor het omdraaien van grote stukken vlees en zorgt ervoor dat je de controle behoudt over je gerecht.

Upgrade je barbecuegerechten

Ben je op zoek naar een manier om je barbecuegerechten naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Olive Vorkspies 50cm een must have voor jouw gereedschapskist.

Een stevige en handige barbecue-accessoire

Met deze spies hoef je je geen zorgen meer te maken over het draaien van grote stukken vlees of het laten vallen van je eten. Het handvat van olijfhout zorgt voor een comfortabele grip en het roestvrij stalen materiaal maakt het gemakkelijk om schoon te maken.

Conclusie

Bestel nu de Olive Vorkspies en word een barbecue pro!

Specificaties
SKU
21FD000012
EAN
8720039621244