+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Forged Vleesmes

€ 61,95
Olive Forged Vleesmes
Olive Forged Vleesmes
€ 61,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Het Olive Forged Vleesmes is het perfecte mes voor alle vleesliefhebbers! Dit mes is scherp genoeg om door elk stuk vlees heen te snijden alsof het boter is. Het mes is duurzaam stijlvol en ligt lekker in de hand.

- Scherp genoeg om door elk stuk vlees heen te snijden.
- Gemaakt van hoogwaardig materiaal
- Het ergonomische handvat!

Omschrijving

Het perfecte mes voor de echte vleesliefhebber

Ben jij een echte vleesliefhebber en wil je graag een mes dat geschikt is voor het snijden van verschillende soorten vlees? Dan is het Olive Forged Vleesmes echt iets voor jou! Dit mes is scherp genoeg om door elk stuk vlees heen te snijden alsof het boter is.

Stijlvol en functioneel

De nieuwe Olive Forged messen zijn voorzien van een prachtige olijfhouten handgreep. De handgreep is extra opvallend door de doorlopende krop en de toegevoegde pommel op de achterzijde. De pommel is bovendien afgewerkt in dezelfde stijl als het lemmet waardoor alles één geheel wordt.

Hoogwaardig materiaal

Het mes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. Het mes is niet alleen functioneel maar ook nog eens een prachtige aanwinst voor je keuken. Het mes heeft een uniek design en zal zeker opvallen tussen de rest van je keukengerei.

Geschikt voor alle soorten vlees

Met het Olive Forged Vleesmes voel je je net als een echte chef kok. Het mes is perfect uitgebalanceerd en ligt lekker in de hand waardoor je ermee kunt snijden als een echte pro. Het mes is geschikt voor het snijden van verschillende soorten vlees van grote stukken tot kleine plakjes.

Conclusie

Bestel vandaag nog het Olive Forged Vleesmes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit unieke mes. Het mes is perfect voor alle vleesliefhebbers die op zoek zijn naar een mes van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met dit mes in huis kun je jezelf met recht een echte chef kok noemen!

Specificaties
SKU
20FD000028
EAN
8718719305164