+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Forged Universeel mes

€ 47,50
Olive Forged Universeel mes
Olive Forged Universeel mes
€ 47,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Het Olive Forged Universeel mes is de multitasker in jouw keuken! Dit mesje is geschikt voor het snijden van groenten, fruit en vlees. Het mesje is scherp, duurzaam en ligt lekker in de hand.

- Geschikt voor verschillende taken in de keuken.
- Gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.
- Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip

Omschrijving

Het perfecte mesje voor verschillende taken

Ben jij op zoek naar een mes dat geschikt is voor verschillende taken in de keuken? Dan is het Olive Forged Universeel mes echt iets voor jou! Dit mesje is de multitasker in jouw keuken en zal je helpen bij het snijden van groenten, fruit en vlees.

Onmisbaar gereedschap

Het Olive Forged Universeel mes is een onmisbaar gereedschap voor elke thuiskok die op zoek is naar een handig mesje voor verschillende taken.

Scherp, duurzaam en perfect

Het Olive Forged Universeel mes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. Het mes is scherp en duurzaam en ligt lekker in de hand. Het mes is geschikt voor het snijden van verschillende soorten ingrediënten en zal je helpen om snel en efficiënt te werk te gaan in de keuken.

Een combinatie van functionaliteit en design

Met het Olive Forged Universeel mes voel je je net als een echte chef kok. Het mes is niet alleen functioneel maar ook nog eens een prachtige aanwinst voor je keuken. Het mes heeft een uniek design en zal zeker opvallen tussen de rest van je keukengerei.

Conclusie

Bestel vandaag nog het Olive Forged Universeel mes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit unieke mesje. Het mes is perfect voor verschillende taken in de keuken en zal je helpen om de mooiste gerechten op tafel te zetten. Met dit mesje in huis kun je jezelf met recht een echte chef kok noemen!

Specificaties
SKU
OliveUni
EAN
8718719305133