+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Forged Uitbeenmes

€ 61,95
Olive Forged Uitbeenmes
Olive Forged Uitbeenmes
€ 61,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Het Olive Forged Uitbeenmes is het perfecte mes voor het precieze werk. Dit mes is ideaal voor het uitbenen van vlees en gevogelte maar ook voor het fileren van vis. Het mes is zo scherp dat je ermee door het vlees glijdt alsof het boter is. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip zelfs bij langdurig gebruik.

- Het mes is gemaakt van hoogwaardig materiaal
- Een ergonomische handvat
- Perfect uitgebalanceerd

Omschrijving

Het perfecte mes voor de vleesliefhebber

Ben jij een echte vleesliefhebber en wil je graag zelf je vlees uitbenen? Dan is het Olive Forged Uitbeenmes echt iets voor jou! Dit mes is perfect voor het precieze werk en zal je helpen om het vlees op de juiste manier te bewerken.

Onmisbaar gereedschap

Het Olive Forged Uitbeenmes is een onmisbaar gereedschap voor elke thuiskok die graag vlees bereidt. Het mes is zo scherp dat je ermee door het vlees glijdt alsof het boter is.

Materialen 

Het Olive Forged Uitbeenmes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik. Hierdoor kun je zonder moeite al jouw ingrediënten bewerken. Het mes is perfect uitgebalanceerd waardoor je ermee kunt snijden als een echte pro.

Een unieke combinatie van functionaliteit en design

Met het Olive Forged Uitbeenmes voel je je net als een professionele chef kok. Het mes is niet alleen functioneel maar ook nog eens een prachtige aanwinst voor je keuken. Het mes heeft een uniek design en zal zeker opvallen tussen de rest van je keukengerei.

Conclusie

Bestel vandaag nog het Olive Forged Uitbeenmes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit unieke mes. Het mes is perfect voor het uitbenen van vlees en gevogelte maar ook voor het fileren van vis. Met dit mes in huis kun je jezelf met recht een echte chef kok noemen!

Specificaties
SKU
20FD000034
EAN
8720039625099