+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Forged Schilmes

€ 46,50
Olive Forged Schilmes
Olive Forged Schilmes
€ 46,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Het Olive Forged Schilmes is een klein maar krachtig mesje dat niet mag ontbreken in jouw keukengerei. Met dit mesje snijd je met gemak door de hardste groenten en fruit. Het scherpe lemmet maakt het schillen van aardappels en wortels een fluitje van een cent. Bovendien ligt het mesje lekker in de hand en ziet het er ook nog eens mooi uit.

- Gemaakt van hoogwaardig materiaal
- Het ergonomische handvat
- perfect uitgebalanceerd

Omschrijving

Waarom het Olive Forged Schildmes?

Het Olive Forged Schilmes is een klein maar krachtig mesje dat niet mag ontbreken in jouw keukengerei. Dit mesje is perfect voor het snijden en schillen van groenten en fruit.

Ontdek het Olive Forged Schilmes

Het Olive Forged Schilmes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip zelfs bij langdurig gebruik. Hierdoor kun je zonder moeite al jouw ingrediënten schillen en snijden. Het mes is perfect uitgebalanceerd waardoor je ermee kunt snijden als een echte pro.

Functioneel en stijlvol

Met het Olive Forged Schilmes voel je je net als een professionele kok. Het mes is zo scherp dat je er doorheen kunt snijden als een warm mes door boter. Het schilmes is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een prachtige aanwinst voor je keuken. Het mes heeft een uniek design en zal zeker opvallen tussen de rest van je keukengerei.

Conclusie

Bestel vandaag nog het Olive Forged Schilmes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit unieke mesje. Het mes is perfect voor het schillen van groenten en fruit en zal je helpen om de mooiste gerechten op tafel te zetten. Met dit mesje in huis kun je jezelf met recht een echte chef kok noemen!

Specificaties
SKU
20FD000036
EAN
8718719305102