+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Olive Forged Koksmes

€ 67,50
Olive Forged Koksmes
Olive Forged Koksmes
€ 67,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Als je op zoek bent naar het ultieme koksmes, dan is het Olive Forged Koksmes echt iets voor jou! Met dit mes in handen voel je je net als een professionele chef kok. Met zijn ergonomische handvat ligt het mes bovendien heerlijk in de hand.

- Het mes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.
- Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele grip
- Het mes is perfect uitgebalanceerd, waardoor je ermee kunt snijden als een echte pro.

Omschrijving

Niet zomaar een mes

Het Olive Forged Koksmes is niet zomaar een mes. Het is een stukje kunst waarmee je de mooiste gerechten kunt bereiden. Het mes is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee.

Perfect uitgebalanceerd 

Het ergonomische handvat van het Olive Forged Koksmes zorgt voor een comfortabele grip zelfs bij langdurig gebruik. Hierdoor kun je zonder moeite al jouw ingrediënten snijden. Het mes is perfect uitgebalanceerd waardoor je ermee kunt snijden als een echte pro. Het mes is bovendien vlijmscherp en snijdt moeiteloos door vlees, vis, groenten en fruit.

Ontdek het Olive Forged Koksmes

Met het Olive Forged Koksmes word jij de koning(in) van de keuken. Het mes is niet alleen functioneel maar ook nog eens een prachtige aanwinst voor je keuken. Het mes heeft een uniek design en zal zeker opvallen tussen de rest van je keukengerei.

Conclusie

Bestel vandaag nog het Olive Forged Koksmes en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van dit unieke mes. Je zult versteld staan van de snijprestaties en het comfortabele gebruik!
 

Specificaties
SKU
OliveKoksmes
EAN
8718719305225