+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

MONOLITH GRILL Basic- BLACK INCL. onderstel

€ 999,90
MONOLITH GRILL Basic-  BLACK INCL. onderstel
MONOLITH GRILL Basic- BLACK INCL. onderstel
€ 999,90
Bewaar voor later
I didn't choose the grill life, the grill life chose me
Voorraadstatus laden

Ben jij klaar om de sterren van de hemel te grillen? Met de MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL. onderstel kan jij jouw barbecue skills naar een hoger niveau tillen. Dit is de perfecte barbecue voor een heerlijke zomerse avond in jouw tuin!

 

- De MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL. onderstel is gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal
- Met het handige onderstel staat jouw barbecue stevig en veilig op de grond
- Eenvoudig in gebruik en biedt verschillende mogelijkheden om te grillen, bakken, roken en koken!

Omschrijving

Wat is de MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL?

De MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL. onderstel is een hoogwaardige houtskoolbarbecue die ontworpen is om de perfecte grillervaring te bieden. Met deze barbecue kan je genieten van de authentieke smaak van gegrild vlees en groenten, terwijl je profiteert van de vele voordelen die deze barbecue biedt.

Hoogwaardige kwaliteit

Deze barbecue is gemaakt van de beste materialen en biedt hierdoor een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het keramische materiaal zorgt voor een optimale warmteverdeling en maakt het mogelijk om verschillende soorten gerechten tegelijkertijd te bereiden.


Flexibel in gebruik

Deze barbecue is zeer flexibel in gebruik en biedt verschillende mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Je kan de temperatuur eenvoudig regelen en aanpassen aan de verschillende soorten gerechten die je wilt bereiden.

Een complete set voor de perfecte BBQ ervaring


Complete set De MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL. onderstel wordt geleverd als een complete set inclusief een handig onderstel. Hierdoor kan je de barbecue eenvoudig verplaatsen en gebruiken op verschillende locaties.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige houtskoolbarbecue die een authentieke smaak biedt en flexibel in gebruik is dan is de MONOLITH GRILL Basic BLACK INCL. onderstel een uitstekende keuze. Met deze barbecue kan je genieten van heerlijke gegrilde gerechten en profiteren van de vele voordelen die deze barbecue biedt!

Specificaties
SKU
201000-BASIC
EAN
4260444581619