Mini Pooltafel

€ 12,95
Niet op voorraad
Pool jij het liefst de hele dag, maar heb je geen ruimte voor een grote pooltafel? Dan is de Mini Pooltafel van Dunlop de perfecte gadget voor jou. Vanaf dit moment heb je onderweg, thuis en op werk altijd een pooltafel bij je. Trainen is de enige manier waardoor jij vanavond in de kroeg gaat winnen!
• Compleet pooltafel set
• Chique uitstraling
• Leuk voor op werk!

Iedereen heeft wel eens in een café of kroeg een potje pool gespeeld. Het spel ziet er altijd makkelijk uit, maar dat valt soms vies tegen. Je kunt maar op een manier beter worden: trainen! De Mini Pooltafel maakt het mogelijk om thuis, op kantoor of op reis een lekker potje te poolen!

De Dunlop Mini Pooltafel is perfect om tussen het werk door een leuk potje pool te spelen met je collega’s! Deze kleine pooltafel is net zoals een grote pooltafel. Raak de bal met de keu en zorg ervoor dat hij in één van de zes gaten rolt. Vanaf daar rolt hij vanzelf in een driehoekje die alle ballen opvangt. Handig!

Je kunt de pocket pooltafel ook op een andere manier gebruiken. De Mini Pooltafel van Dunlop heeft een chique look en staat dus prachtig op je werkkamer of kantoor! Verlies je tijdens je werk even de concentratie? Een potje poolbiljart tussendoor en weer hard aan de slag!

Let op! De Mini Pooltafel is niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar. De kleine onderdelen kunnen zorgen voor verstikkingsgevaar.

Een Mini Pooltafel leuk voor op kantoo!

Kenmerken Mini Pooltafel:

Kleine pooltafel
Merk: Dunlop
Leuk voor op kantoor
Complete set
Cadeau voor mannen
Gadget
Materiaal: Hout en stof
Kleur: Bruin en groen
Gewicht: 313 gram
Afmeting bal: 0,9 cm (rondje met streepje erdoor heen)
Afmeting keu: 17,5 cm
Afmetingen tafel: 21,5 x 12 x 7 cm (lxbxh)
Inclusief: 1 biljarttafel, 1 witte bal, 15 gekleurde ballen, 2 keus, 1 driehoek

Meer informatie
SKU04600
EAN8711252052311
Lengte23
Breedte13
Hoogte8
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Mini Pooltafel
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.