+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Marinade Injector

€ 10,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Bereid je voor op sappige en smaakvolle gerechten met onze Marinade Injector! Met dit handige apparaatje kan je jouw marinade direct in het vlees injecteren zodat de smaken tot diep in het vlees doordringen. Geen gedoe meer met marineren en wachten maar direct een explosie van smaak. Dit is de perfecte tool voor elke barbecue of keukenliefhebber.

- Voeg smaak toe aan jouw gerechten zonder lange marinetijd
- Geschikt voor alle soorten vlees en gevogelte
- Handig en makkelijk te gebruiken

Omschrijving

Een explosie van smaak

Ben jij een echte keukenprins of prinses en houd je van sappige en smaakvolle gerechten? Dan is onze Marinade Injector de perfecte tool voor jou! Met deze handige gadget kan je jouw marinade rechtstreeks in het vlees injecteren, zodat de smaken tot diep in het vlees doordringen. Bereid je voor op een explosie van smaak in jouw gerechten!

Snel en gemakkelijk de perfecte smaak

Onze Marinade Injector is niet alleen handig maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Het apparaatje is geschikt voor alle soorten vlees en gevogelte en zorgt ervoor dat jouw gerechten snel en makkelijk een heerlijke smaak krijgen. Het is de perfecte tool voor elke barbecue of keuken liefhebber die graag experimenteert met smaken.

Makkelijk schoon te maken

Nooit meer wachten op een lange marinetijd! Met onze Marinade Injector kan je in een handomdraai jouw gerechten een heerlijke smaak geven zonder dat je hier uren voor in de keuken hoeft te staan. Het apparaatje is daarnaast makkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Conclusie

Klaar om jouw keukenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu onze Marinade Injector en bereid je voor op sappige en smaakvolle gerechten!

Specificaties
SKU
SF518
EAN
7436945995997