+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Magnetisch messenrek Natuur Acacia

€ 69,95
Magnetisch messenrek Natuur Acacia
Magnetisch messenrek Natuur Acacia
€ 69,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak kennis met ons magnetisch messenrek in natuurlijk acacia! Dit rek is niet alleen een handige manier om jouw messen op te bergen, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is voorzien van magneten waardoor jouw messen veilig en binnen handbereik blijven. Dit rek is geschikt voor alle soorten messen en biedt extra ruimtebesparing op jouw aanrecht. Met dit messenrek kan je niet alleen jouw keuken organiseren maar ook een natuurlijke touch aan jouw keuken geven.

 

- Ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van jouw messen - Geschikt voor alle soorten messen - Prachtige en natuurlijke uitstraling door het gebruik van acacia hout!

Omschrijving

Hoogwaardig acacia hout

Dit magnetisch messenrek is gemaakt van hoogwaardig acacia hout en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Het magnetische oppervlak zorgt ervoor dat jouw messen veilig en binnen handbereik blijven en biedt een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van jouw messen. Het is geschikt voor alle soorten messen van groot tot klein. 

Natuurlijke uitstraling 

Dit magnetisch messenrek biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van jouw messen maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. Het acacia hout heeft een natuurlijke uitstraling en voegt een warme sfeer toe aan jouw keuken. Het magnetische oppervlak biedt plaats aan alle soorten messen en bespaart ruimte op jouw aanrecht.

Stijlvolle en praktische oplossing

Met dit magnetisch messenrek kan je jouw keuken organiseren en jouw messen een mooie thuis geven. Het acacia hout heeft een tijdloze en natuurlijke uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan jouw keukeninrichting. Het magnetische oppervlak zorgt ervoor dat jouw messen veilig en binnen handbereik blijven en biedt een ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van jouw messen

Conclusie

Wacht niet langer en bestel vandaag nog ons magnetisch messenrek in natuurlijk acacia. Het is niet alleen handig maar ook een prachtige aanvulling op jouw keuken. Het magnetische oppervlak houdt jouw messen veilig en binnen handbereik en bespaart ruimte op jouw aanrecht. Het is geschikt voor alle soorten messen en gemakkelijk te installeren!

Specificaties
SKU
MagnNatuurAca
EAN
8720039620322