+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Luxury Line Champagnesabel Olijfhout

€ 39,50
Luxury Line Champagnesabel Olijfhout
Luxury Line Champagnesabel Olijfhout
€ 39,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met deze Luxury Line Champagnesabel Olijfhout kun je op een stijlvolle manier een champagnefles openen en het feest beginnen! Het is niet alleen een handige tool maar ook een prachtig decoratief stuk dat indruk zal maken op je gasten.

 

- Maakt het openen van een fles champagne een feestelijke en stijlvolle ervaring
- Handgemaakt van hoogwaardige materialen
- Wordt geleverd met een mooi zwart doosje

Omschrijving

De Luxury Line Champagnesabel Olijfhout! Deze prachtige sabel is niet alleen functioneel maar ook een stijlvolle toevoeging aan je collectie.

Unieke en stijlvolle uitstraling

Met de Luxury Line Champagnesabel Olijfhout maak je indruk op je gasten. Met de afmetingen 8cm x 44.5cm x4cm, het elegante ontwerp van de sabel en de handgreep van olijfhout geven het een luxe uitstraling die in het oog springt.

Eenvoudig in gebruik

Je hoeft geen expert te zijn om deze sabel te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de fles champagne te ontkurken en vervolgens de sabel te gebruiken om de hals van de fles af te slaan. Het resultaat? Een indrukwekkende onthulling van de champagne!

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Onze Luxury Line Champagnesabel Olijfhout is gemaakt van de beste materialen om ervoor te zorgen dat deze sabel lang meegaat. De handgreep is gemaakt van olijfhout en het lemmet van hoogwaardig roestvrij staal.

Conclusie 

Bestel hem nu en geniet binnenkort van deze Luxury Line Champagnesabel Olijfhout!

Specificaties
SKU
SabelOlijf
EAN
8718719301333