+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Lid lifter

€ 9,95
Lid lifter
Lid lifter
€ 9,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met de Lid Lifter hoef je nooit meer je handen te branden aan hete deksels of pannen! Deze handige keukentool is ontworpen om veilig en gemakkelijk het deksel van een pan op te tillen zonder dat je vingers te dicht bij het hete oppervlak komen. Bovendien voorkomt het gebruik van een Lid Lifter ook dat er hete stoom ontsnapt en jouw handen of gezicht verbrandt.

- Veilige en gemakkelijke manier om deksels van pannen op te tillen - Voorkomt brandwonden - Handig hulpmiddel voor elke keuken

Omschrijving

Zeg vaarwel tegen gevaarlijke situaties in de keuken

Heb jij ook wel eens gevaarlijke situaties in de keuken meegemaakt? Bijvoorbeeld wanneer je een deksel van een pan met kokend water wilt afhalen en het stoom in je gezicht belandt? Of dat je net niet bij de hendel kunt komen omdat je pan te groot is? Maak je geen zorgen, de Lid Lifter is hier om jou te redden!

Wat is de Lid Lifter?

De Lid Lifter is een handige keukentool om deksels van pannen veilig en eenvoudig op te tillen. Het bestaat uit een stevig handvat en een handige haak die aan de rand van de pan bevestigd kan worden. Hiermee kun je veilig en gemakkelijk de deksel van je pan optillen zonder je handen te branden.

Waarom heb je de Lid Lifter nodig?

De Lid Lifter is een absolute must have in elke keuken. Niet alleen zorgt het voor extra veiligheid tijdens het koken, maar het is ook nog eens heel handig in gebruik. Met de Lid Lifter kun je de deksel van je pan gemakkelijk en veilig optillen zonder dat je je handen hoeft te branden aan het hete stoom. Bovendien is de Lid Lifter geschikt voor verschillende pannenmaten, waardoor je het voor verschillende pannen kunt gebruiken.

Conclusie 

Bestel de Lid Lifter nu en voorkom gevaarlijke situaties in de keuken!

Specificaties
SKU
TWM012
EAN
8720726688253
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp