+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Lederen Hoes Santokumes 14cm

€ 11,50
Lederen Hoes Santokumes 14cm
Lederen Hoes Santokumes 14cm
€ 11,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met de Lederen Hoes Santokumes 14cm kun je jouw mes veilig opbergen en beschermen. Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig leer en zorgt ervoor dat jouw mes niet beschadigt raakt wanneer je het opbergt of meeneemt. Met de handige drukknoopsluiting kun je de hoes gemakkelijk openen en sluiten.

- Hoogwaardig leer
- Beschermt het mes
- Handige drukknoopsluiting

Omschrijving

Een stijlvolle hoes voor je santokumes

De Lederen Hoes Santokumes 14cm is niet zomaar een hoes, het is een stijlvolle accessoire die je in staat stelt om je favoriete santokumes op een veilige en stijlvolle manier op te bergen. Het leer voegt een luxe uitstraling toe aan je keukengerei en laat zien dat je veel waarde hecht aan je messen.

Bescherm je mes tegen beschadigingen en krassen

De Lederen Hoes Santokumes 14cm beschermt je mes tegen beschadigingen en krassen. Het leer is duurzaam en stevig genoeg om je mes te beschermen tegen mogelijke beschadigingen en krassen tijdens het transport of het opbergen van je mes.

Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

De Lederen Hoes Santokumes 14cm is ook nog eens gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. De drukknoopsluiting zorgt ervoor dat je de hoes gemakkelijk kunt openen en sluiten terwijl het leer gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

Conclusie

Wil je jouw santokumes op een veilige en stijlvolle manier opbergen? Bestel dan nu de Lederen Hoes Santokumes 14cm en bescherm je mes tegen beschadigingen en krassen!

Specificaties
SKU
71FD000002
EAN
8720039621015