+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Lederen Hoes Broodmes

€ 12,75
Lederen Hoes Broodmes
Lederen Hoes Broodmes
€ 12,75
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met de Lederen Hoes Broodmes kun je jouw broodmes veilig opbergen en beschermen. Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig leer en zorgt ervoor dat jouw mes niet beschadigt raakt wanneer je het opbergt of meeneemt. Met de handige drukknoopsluiting kun je de hoes gemakkelijk openen en sluiten.

- Hoogwaardig leer - Beschermt het mes - Handige drukknoopsluiting

Omschrijving

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame opbergoplossing voor jou broodmes? Dan is de Lederen Hoes Broodmes de perfecte keuze. Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig leer en zorgt ervoor dat jouw mes niet beschadigt raakt wanneer je het opbergt of meeneemt.

Een stijlvolle hoes voor je broodmes

De Lederen Hoes Broodmes is niet zomaar een hoes het is een stijlvolle accessoire die je in staat stelt om je favoriete broodmes op een veilige en stijlvolle manier op te bergen. Het leer voegt een luxe uitstraling toe aan je keukengerei en laat zien dat je veel waarde hecht aan je messen.

Bescherm je mes tegen beschadigingen en krassen

De Lederen Hoes Broodmes beschermt je mes tegen beschadigingen en krassen. Het leer is duurzaam en stevig genoeg om je mes te beschermen tegen mogelijke beschadigingen en krassen tijdens het transport of het opbergen van je mes.

Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken

De Lederen Hoes Broodmes is ook nog eens gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. De drukknoopsluiting zorgt ervoor dat je de hoes gemakkelijk kunt openen en sluiten, terwijl het leer gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

Conclusie

Ben je klaar om je mes op een veilige en stijlvolle manier op te bergen? Bestel dan nu de Lederen Hoes Broodmes en bescherm je mes tegen beschadigingen en krassen. Onze hoes is gemaakt van hoogwaardig leer en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Bestel nu en geniet van een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor je favoriete broodmes!

Specificaties
SKU
71FD000006
EAN
8720039620926