+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Kokosbriketten 10kg

€ 25,90
Kokosbriketten 10kg
Kokosbriketten 10kg
€ 25,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Vergeet die saaie houtskool en stap over naar deze tropische sensatie. Met deze briketten geef je je vlees en groenten een exotische smaak waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Geen bomen werden gekapt voor deze briketten. Kokosbriketten zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je langer kunt genieten van je barbecue ervaring. Kortom, Kokosbriketten zijn dé manier om je barbecue op te stoken.

- Duurzaam
- Exotische smaak
- Langere brandtijd

Omschrijving

Zeg gedag tegen saaie houtskool

Weg met die ouderwetse houtskool! Met Kokosbriketten haal je de tropen naar je eigen achtertuin. Deze briketten zijn gemaakt van de schillen van kokosnoten. En dat merk je meteen aan de exotische geur en smaak van je gerechten. Je gasten zullen zich wanen in een zonnige vakantiebestemming, zelfs als het regent in Nederland.

Meer dan alleen een smaakmaker

Maar Kokosbriketten zijn meer dan alleen een smaakmaker. Ze zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. In tegenstelling tot houtskool worden er geen bomen gekapt voor Kokosbriketten. Dit maakt ze niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je barbecue ervaring. De briketten hebben namelijk een langere brandtijd, waardoor je langer kunt genieten van je barbecue. En doordat ze gemaakt zijn van kokosschillen zijn ze ook nog eens lichter van gewicht dan traditionele houtskool.

Maak je barbecue ervaring compleet

Natuurlijk wil je niet alleen maar duurzaam barbecueën maar ook lekker en gemakkelijk. Met Kokosbriketten heb je het allemaal. Ze zijn gemakkelijk aan te steken en hebben een constante hitteafgifte. Hierdoor kun je jouw vlees perfect grillen zonder dat het verbrandt of rauw blijft. En het beste is nog wel dat je er zo veel mogelijkheden mee hebt! Je kunt er niet alleen mee barbecueën, maar ook mee roken en slow cooken. Zo maak je je barbecue ervaring compleet.

Conclusie 

Wacht niet langer en upgrade je barbecue met Kokosbriketten 10kg! Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een exotische smaakbeleving zonder schade aan het milieu. Je kunt Kokosbriketten bestellen in een zak van 10 kg zodat je de hele zomer vooruit kunt. Maak je barbecuefeestjes onvergetelijk met Kokosbriketten!

Specificaties
SKU
SF509
EAN
7436945995904
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp