• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Kerstpakketten

Wil je zelf een kerstpakket samenstellen of zoek je nog een leuke toevoeging op je kerstpakket, dan hebben we hier leuke producten, die het goed in ieder pakket doen. Ook hebben we al kant en klare kerstpakketten.

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Kerst in een pakket

Ben je op zoek naar een geschenkenpakket voor je personeelsleden of andere geweldige personen? MegaGadgets heeft nu kerstpakketten in het assortiment opgenomen. Fantastisch om te geven tijdens de kerstmaand. Wacht niet langer en check de website van MegaGadgets. Gebruik de zoekfunctie en je komt zo tot het perfecte gadgets pakket. Een kerstpakket is een pakket samengesteld met verschillende cadeaus. Meestal geeft je werkgever rond de kerstperiode zo’n kerstpakket aan de werknemers. Met dit gebaar willen leidinggevende een fijne kerstmis wensen. Het geven van een kerstpakket is niet gebruikelijk in alle landen van de wereld. Het is een traditie in Nederland en Engeland en in Engeland heet het Christmas Hamper. Zo’n pakket is meestal gemaakt van een doos, mandje of iets anders gevuld met kleine cadeautjes. Soms heb je keuze in het soort pakket en soms is het voor iedereen op de werkvloer gelijk.

Hoe is het ontstaan?

Volgens gegevens van het Trimbos Instituut stamt het kerstpakket uit de 19e eeuw. Toen waren het vooral voedselwaren voor de lange wintermaanden. In bepaalde gebieden was het bij de boeren de gewoonte om mensen, die de boer een zalig kerstmis kwamen wensen, eten en drinken aan te bieden. Ook de dienaren en de dienstmeisjes kregen dan tijdens de kerstmaand warme chocolademelk, brood of rozijnen. Uit deze traditie is het geschenkenpakket ontstaan van de werkgever om zijn personeelsleden en hun gezinnen een fijne kerst toe te wensen als afsluiting van het jaar.

  Bezig met laden...