• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Kerstcadeau Moeder

Natuurlijk koop je voor je moeder het allerbeste kerstcadeau. Wij hebben de mooiste en meest originele cadeaus alvast voor je uitgezocht hieronder, dus kijk snel.

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Kerstcadeau moeder

Kerstmis en het ontstaan hiervan

Kerstcadeaus geven en krijgen is natuurlijk hartstikke leuk, maar waarom doen wij dit eigenlijk? Er is geen eenduidige verklaring voor het uitwisselen van kerst cadeaus. Het lijkt erop alsof een aantal gebeurtenissen samengevoegd zijn. De geboorte van Jezus speelt hierin de belangrijkste rol. Volgens Google was Hij op 25 december geboren, en toen kwamen drie wijzen op bezoek. Zij namen alle drie een geschenk mee ter viering van zijn geboorte. Dit is mogelijk de oorsprong van kraamvisite met bijbehorende cadeaus, maar wordt ook als oorzaak gezien van het uitwisselen van kerstkado’s.

Kerstcadeautjes kunnen ook hun oorsprong hebben gevonden in de tijd van de Romeinen. Op 21 december vierden zij jaarlijks het feest om de God Saturnus te eren. Zij eerden hem door geschenken te geven. Deze feestdag kan een gewoonte zijn geworden en veranderd zijn in het schenken van kerstpresentjes. Ongeacht de oorsprong, het blijft natuurlijk ontzettend leuk om een kerstcadeau te geven of te krijgen!

Kerstcadeau voor jouw lieve moeder

Wie verdient het meer om een leuk kerstcadeau te krijgen dan jouw moeder? Je moeder is er altijd voor je en helpt je waar nodig. Jarenlang heeft er elke avond heerlijk eten op tafel gestaan, heeft zij lief jouw kleren gewassen en als je iets kwijt was, dan vond zij het altijd. Natuurlijk, je kan wel eens onenigheid met haar hebben, maar een warme liefdevolle knuffel zal zij altijd voor jou hebben. Verdient deze top moeder niet een leuk kerstcadeau? De warme kersttijd is het perfecte moment om een mooi kerstcadeau, gift of gadget aan haar te geven!

Perfect kerstgeschenk voor jouw moeder

Iedere moeder is anders, maar ook voor haar hebben wij het perfecte kerstcadeau! Wij hebben een aantal hartverwarmende, liefdevolle kerstcadeaus klaar staan voor haar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is er ééntje uitzoeken!

Is het geen kerstmis, maar wil je toch een leuk cadeautje aan je moeder geven? Zie de categorieën Cadeau voor Haar, Cadeau Vrouw, Cadeau Moeder of Moederdag Cadeau.

  Bezig met laden...