Hot Pack Knitted Handwarmer

€ 3,95
Niet op voorraad

Deze mini–kruik zorgt voor heerlijke warmte tijdens koude tijden. Druk op het ijzeren chipje die erin zit en de Hot Pack Knitted Handwarmer gaat lekker lang voor je gloeien. Voor hergebruik hoef je hem slechts 10 minuten in kokend water te leggen en hij is weer zo goed als nieuw.


• Verwarmd kruikje met hoes
• Druk op de ijzeren chip en de warmte blijft heerlijk lang hangen
• Na 10 minuten in kokend water is hij weer zo goed als nieuw en gereed voor hergebruik

Wanneer je de Hot Pack Knitted Handwarmer in handen hebt en je drukt op het chipje dat erin zit wordt de kruik binnen enkele seconden heerlijk warm. De kruik zet dan ook uit en wordt hard. Hij blijft ongeveer een kwartier warm. Perfect voor als je in je bed stapt of even lekker je handen en voeten wil opwarmen. Natuurlijk kun je de Hot Pack Bottle meerdere malen gebruiken. Je legt hem gewoon 10 minuutjes in kokend water en hij is weer als nieuw. Je kunt dan opnieuw het ijzeren chipje indrukken, waarna het hart weer uitzet en warm wordt. Let wel op dat je hem eerst weer even af laat koelen.

De buitenkant is van dik flexibel plastic.De binnenkant van de kruik is gevuld met vezels van natrium en water. Dit maakt het kruikje niet giftig en ongevaarlijk. Met een lengte van 12 cm. en een breedte van 7 cm. kun je dit mini kruikje makkelijk vasthouden en zonder moeite opbergen. Kortom, perfect voor de koude wintermaanden en leuk als bijvoorbeeld kerstcadeautje of verjaardagskado. Ook is dit schattige kruikje perfect voor op reis naar koude reizen. De Mini Bottle Hand Warmer is verkrijgblaar in drie kleuren: Wit , roze en rood. Het kruikje binnen in het wollen houdertje is bij alle drie de uitvoeringen rood.

Hot Pack Knitted handwarmer, houd je handen lekker warm!

Kenmerken Hot Pack Knitted Handwarmer:

Verwarmd kruikje met hoesje
Herbruikbaar
Plastic buitenkant
Inhoud: natrium & water
Afmetingen: 7 x 12 cm.

Graag bij je bestelling vermelden welke kleur je zou willen hebben: Wit, Roze of Rood.

Meer informatie
SKU02336
EAN4029811262816
Lengte5
Breedte8
Hoogte7
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hot Pack Knitted Handwarmer
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.