+31 180 750 440
86.8% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe - Warme Voeten in Minuten - One-Size - Comfort Pantoffels - Luxe Verwarmbare Huisschoenen

Vanaf € 14,95 Regular Price € 17,95
Stap in een wereld van warmte en comfort met de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe - jouw knusse toevluchtsoord tegen de winterkou
Voorraadstatus laden

Ervaar de luxe van warme voeten binnen enkele minuten met de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe. One-size comfort pantoffels met een heerlijke lavendelgeur, perfect voor ontspanning thuis. Let op: de magnetron sloffen kunnen ruim vallen en zijn niet geschikt voor diabetici!

Omschrijving

Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe - Nooit meer koude voeten

De wintermaanden kunnen guur en koud zijn, maar met de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe van MegaGadgets blijven je voeten heerlijk warm. Deze luxe verwarmbare huisschoenen zijn het ideale cadeau voor iedereen die wel wat extra warmte kan gebruiken. Of je ze nu voor jezelf koopt of als geschenk geeft, deze sloffen zorgen ervoor dat koude voeten verleden tijd zijn.

Natuurlijke warmte en ontspannende lavendelgeur

Deze comfortabele pantoffels zijn gevuld met 100% natuurlijk lijnzaad en verrijkt met de rustgevende geur van lavendel. De combinatie van warmte en aroma zorgt voor een ontspannende ervaring die al je zintuigen prikkelt. Slechts 90 seconden in de magnetron en je geniet urenlang van warme en geurende sloffen.

Beschikbaar in stijlvol zwart en zuiver wit

Of je nu een voorkeur hebt voor klassiek zwart of fris wit, de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe zijn verkrijgbaar in twee kleuren om bij jouw persoonlijke stijl te passen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een modieuze toevoeging aan je thuisgarderobe.

Verbeter je bloedcirculatie en slaap beter

De warmte van de Hot Feet sloffen bevordert de circulatie van je bloed, wat kan helpen om beter in slaap te vallen. Ze zijn ook ideaal voor mensen die last hebben van reuma of artritis, omdat de warmte kan helpen om stijfheid en pijn te verminderen.

Kenmerken van de Hot Feet Magnetron Sloffen Deluxe

  • Pantoffels geschikt voor opwarming in de magnetron

  • Superzachte textuur voor maximaal comfort

  • Verkrijgbaar in zwart en wit

  • Ideaal voor de herfst- en kerstvakantie

  • Opwarmtijd: maximaal 90 seconden op 800 Watt

  • Het perfecte wintercadeau

  • Let op: de magnetron sloffen kunnen ruim vallen en zijn niet geschikt voor diabetici!

 

Ben je meer fan van laarzen? We hebben ook de Hot Bootz Magnetron Laarzen!

Specificaties
SKU
01703
EAN
0
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp