+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Hittebestendige handschoen

€ 16,95
Hittebestendige handschoen
Hittebestendige handschoen
€ 16,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak kennis met de hittebestendige handschoen. Met deze handschoen kun je zonder zorgen hete pannen en ovenschalen vastpakken. Of je nu een professionele chef kok bent of gewoon graag in de keuken staat deze handschoen is een onmisbaar hulpmiddel. Dus laat je niet langer verbranden en maak kennis met de hittebestendige handschoen!

- De hittebestendige handschoen beschermt je handen tegen de hitte - De handschoen is comfortabel om te dragen en past gemakkelijk om je hand - De handschoen is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee!

Omschrijving

De handschoenen zijn van runderleer waardoor die niet in een keer weg brand als je wat warms vast pakt

Bescherm je handen tegen de hitte

Het eerste wat opvalt aan de hittebestendige handschoen is de bescherming die het biedt. De handschoenen zijn gemaakt van runderleer waardoor die niet in een keer weg brand als je wat warms vast pakt. Zo kun je zonder zorgen hete pannen en ovenschalen vastpakken.

Comfortabel en gemakkelijk te dragen

De hittebestendige handschoen is niet alleen veilig maar ook comfortabel om te dragen. De handschoen past gemakkelijk om je hand en is ontworpen om moeiteloos te bewegen waardoor je gerechten perfect kunt bereiden. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, deze handschoen is een onmisbaar hulpmiddel.

Duurzaamheid voor langdurig gebruik

De hittebestendige handschoen is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De handschoen is niet alleen hittebestendig, maar ook bestand tegen slijtage en scheuren. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de handschoen na een paar keer gebruik al versleten is.

Conclusie 

Ben je klaar om je handen te beschermen tegen de hitte tijdens het koken? Bestel dan de hittebestendige handschoen vandaag nog en ontdek hoe gemakkelijk het is om hete pannen en ovenschalen vast te pakken zonder je handen te verbranden. Met deze handschoen in de hand ben jij de superheld van je keuken!

Specificaties
SKU
TWM022
EAN
7107968998455