+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

BBQ kook boek - High and Fast - Low and Slow

€ 9,50
BBQ kook boek - High and Fast - Low and Slow
BBQ kook boek - High and Fast - Low and Slow
€ 9,50
Bewaar voor later
Als je denkt dat snelheid en BBQ niet samengaan, heb je nog niet snel genoeg geBBQed!
Voorraadstatus laden

Heb jij wel eens voor een BBQ gestaan en gedacht: "Ik wil iets lekkers, maar ik heb geen drie eeuwen de tijd!" Of misschien: "Ik wil iets sensationeels maken, maar ik heb de skills van een baksteen!"? Goed nieuws! Ons *BBQ kookboek - High and Fast - Low and Slow* is dé oplossing voor elke BBQ-chef, of je nu de haast van een haas hebt of het geduld van een schildpad.

Omschrijving

BBQ Kookboek - High and Fast - Low and Slow: Lachend van Snel naar Traag!

Inhoud is Koning (en Koningin)!


Dit BBQ boek bied je een selectie aan van zowel simpel en snelle bbq gerechten als traag gegaarde meesterwerken. 'High and Fast' is voor degenen die hun honger niet kunnen bedwingen, terwijl 'Low and Slow' perfect is voor die zondagmiddagen waar je niets anders te doen hebt dan een biertje te drinken en de geuren van de BBQ op te snuiven.

 

BBQ boek klein maar fijn!


Laat je niet misleiden door het klein boekje formaat. Elke pagina staat bol van fijne gerechten die zelfs de meest kritische barbecue liefhebbers zullen overtuigen. Ja, zelfs tante Gerda die altijd commentaar heeft op alles wat je doet. 

 

Voor de snelle jelle en de lome tom


Heb je haast? Kies dan uit het hoofdstuk High and Fast BBQ gerechten. Maar voor degenen die tijd in overvloed hebben en willen genieten van elk sissend moment, is er het hoofdstuk Low and Slow BBQ delicatessen. Of je nu snel een hamburger wilt flippen of langzaam een brisket wilt garen, dit boek heeft het allemaal!

 

Echte Barbecue Liefhebbers   


Dus, of je nu een snelle snack nodig hebt voor een onverwachte horde hongerige vrienden, of een meesterlijk gegrild kunstwerk wilt creëren voor een speciale gelegenheid, het BBQ kookboek - High and Fast - Low and Slow is je nieuwe beste vriend. Bestel nu en wordt de BBQ-held die je altijd al had willen zijn. En onthoud: of je nu kiest voor snel of traag, dit BBQ kookboek - High and Fast - Low and Slow laat je nooit in de steek!

Specificaties
SKU
70GS00001
EAN
9789463459518