+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Het Ultieme Kamado Boek

€ 29,95
Het Ultieme Kamado Boek
Het Ultieme Kamado Boek
€ 29,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak kennis met Het Ultieme Kamado Boek, de bijbel voor iedereen die dol is op grillen, roken en bakken op een kamado! Dit boek staat boordevol tips en trucs om het meeste uit je kamado te halen en bevat meer dan 100 recepten voor de meest smakelijke gerechten. Of je nu een beginnende kamado gebruiker bent of een doorgewinterde grillmeester, dit boek is een must have in je keukenbibliotheek!

- Het boek staat vol tips en trucs - Het boek is prachtig geïllustreerd met foto's en instructies - makkelijk te volgen is voor zowel beginners als gevorderde kamado gebruikers!

Omschrijving

Het Ultieme Kamado Boek is hét boek voor elke kamado liefhebber die zichzelf serieus neemt. Of je nu net begint met het grillen, roken en bakken op een kamado of een doorgewinterde grillmeester bent dit boek is een must have in je keukenbibliotheek!

Ontdek nieuwe smaken en technieken

Het eerste wat opvalt aan Het Ultieme Kamado Boek is de overvloed aan informatie. Het boek staat boordevol tips en trucs om het meeste uit je kamado te halen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe smaken of technieken dit boek heeft het allemaal. Ontdek hoe je perfecte hamburgers, sappige ribben en smakelijke desserts kunt bereiden op je kamado.

Meer dan 100 recepten voor elke gelegenheid

Het Ultieme Kamado Boek bevat meer dan 100 recepten voor de meest smakelijke gerechten. Van vlees en vis tot groenten en desserts. Elk recept is zorgvuldig samengesteld en getest om ervoor te zorgen dat het perfect is voorbereid op een kamado.

Prachtig geïllustreerd voor gemakkelijke instructies

Het Ultieme Kamado Boek is prachtig geïllustreerd met foto's en instructies waardoor het gemakkelijk te volgen is voor zowel beginners als gevorderde kamado gebruikers. Elke stap van het proces wordt gedetailleerd uitgelegd zodat je het beste resultaat kunt bereiken. Met dit boek in handen maak je van elke maaltijd een culinair avontuur.

Conclusie 

Ben je klaar om nieuwe smaken en technieken te ontdekken op je kamado? Bestel dan Het Ultieme Kamado Boek en word een kamado meester. Met Het Ultieme Kamado Boek in handen word je de koning of koningin van de kamado!

Specificaties
SKU
SF660
EAN
9789083139807