+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Hardcore Jaws 175 gram

€ 10,95
Hardcore Jaws 175 gram
Hardcore Jaws 175 gram
€ 10,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Deze mix van kruiden en specerijen is perfect voor degenen die van een beetje pit houden. Gebruik het om je gerechten te kruiden en voeg wat extra punch toe aan je maaltijden. Met de Hardcore Jaws kun je elke maaltijd omtoveren tot een culinair avontuur.

- Heeft een intense smaak
- De mix is geschikt voor verschillende soorten gerechten, van vlees en vis tot groenten en salades.
- De mix bevat natuurlijke kruiden en specerijen zonder kunstmatige toevoegingen en is dus extra gezond!

Omschrijving

Perfect bij : Vis – kip – koe

Deze mix van kruiden en specerijen is perfect voor iedereen die van een beetje pit houdt. Of je nu een gerecht wilt kruiden of een saus wilt maken. De Hardcore Jaws past goed bij Vis, Kip en Koe. maak je van elke maaltijd een smaakvol feestje.

Een intense smaak die je niet snel zult vergeten

Het eerste wat opvalt aan de Hardcore Jaws is de intense smaak. Deze mix van kruiden en specerijen bevat precies de juiste hoeveelheid pit en smaak om je smaakpapillen te laten ontwaken. Met de Hardcore Jaws kun je zelfs de saaiste gerechten omtoveren tot smaakvolle hoogstandjes.

Perfect voor verschillende soorten gerechten

De mix van kruiden en specerijen is veelzijdig en kan in veel verschillende gerechten worden gebruikt. Of je nu een barbecue houdt of een eenvoudige maaltijd wilt kruiden, de Hardcore Jaws is de ideale keuze.

Gezonde ingrediënten voor een gezonde levensstijl

De Hardcore Jaws bevat alleen natuurlijke kruiden en specerijen zonder kunstmatige toevoegingen. Dit maakt het een gezonde keuze voor elke maaltijd. De mix van kruiden en specerijen bevat ook geen zout, suiker of vet waardoor het geschikt is voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven.

Conclusie 

Ben je klaar om je gerechten naar een hoger niveau te tillen met de Hardcore Jaws? Bestel deze kruidenmix vandaag nog en ervaar de intense smaak en veelzijdigheid van deze mix van kruiden en specerijen!

Specificaties
SKU
30NH000008
EAN
7436947558534