• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Halloween

MegaGadgets heeft uiteraard dé gadgets om jouw Halloween perfect te maken! Bezorg de mensen de schrik van hun leven en bestel vandaag nog. Bekijk ook onze Herfst gadgets om jouw herfst goed te beginnen!

Artikelen 1 tot 32 van 50 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Oorsprong Halloween

Het ontstaan van het feest Halloween gaat vele jaren terug en is van oorsprong een Keltisch feest. Samhain is voor Kelten in Ierland en Groot-Brittannië een variant van het oudejaarsdag feest. Om de jaarafsluiting te vieren staken de Kelten grote vreugdevuren aan en voerden zijn verschillende rituelen uit, waarbij mensen werden geofferd volgens de legende. Zij geloofden daarnaast dat op Samhein de deur van de onderwereld een stukje opstond , waardoor de zielen konden reizen naar deze vlakte.

Het woord Halloween is afgeleid van het woord All Hallows Eve, dit wordt beschouwt als een avond voor Allerheiligen. Volgens de Keltische kalender begint het jaar op 1 november en was 31 oktober oudejaarsavond. Op deze dagen komen dwalende geesten van pas gestorven mensen op aarde. Zij gaan op zoek naar lichamen die zij kunnen overnemen. Uiteraard wil iedereen dit voorkomen en daarom deze de mensen alle lichten uit en trokken zij vieze, oude kleren aan. De mensen waren namelijk van mening dat op zo een manier waren zij niet aantrekkelijk genoeg voor de dwalende geesten.

Jaag jij iedereen de stuipen op het lijf?

Halloween is dé dag dat jij iedereen de schrik van hun leven mag bezorgen, griezelige gadgets moet je dan hebben! We hebben veel verschillende Halloween gadgets die jou daarbij kunnen helpen. Want zeg nou eerlijk, iedereen vindt het toch leuk om mensen te laten schrikken? Halloween gadgets zijn er in veel verschillende soorten en maten en daarom kun je ook mensen op veel verschillende manieren laten schrikken. Ook is het leuk om Halloween cadeaus te geven. Ken jij iemand die het leuk vindt om op 31 oktober helemaal uit te pakken, geef diegene een leuk Halloween kadootje.

Halloween accessoires

Is het binnenkort Halloween en ben je op zoek naar een kostuum of accessoires voor het feest? Dan heeft MegaGadgets de producten om het feest nog leuker en spannender te maken. Bijvoorbeeld Halloween Grafsteen met LED, dit is een griezel decoratie waarmee je je Halloween feestje compleet maakt. Of de Kruipende Halloween Zombie, is een van de gadgets speciaal met beweginssensor voor Halloween. Of heb je liever Halloween kleding, kostuums of maskers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten maskers om aan jouw wensen te voldoen.

  Bezig met laden...