+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours

€ 29,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Hey keukenprinsen en -prinsessen, op zoek naar de perfecte skillet? Check out de Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours! Deze skillet is een must have voor elke BBQ liefhebber. Hij bakt niet alleen gelijkmatig, maar geeft ook een heerlijke smaak aan je gerechten!


- Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie - Makkelijk schoon te maken en gaat een leven lang mee - Geeft een heerlijke smaak aan je gerechten
 

Omschrijving

Maak kennis met de Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours, de must have keukentool voor elke BBQ liefhebber!

Waarom de Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours?

Deze skillet is niet zomaar een gewone pan, het is een BBQ liefhebber's droom! Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en geeft een heerlijke rokerige smaak aan je gerechten. Of je nu biefstuk, kip of groenten wilt bereiden, deze skillet kan het allemaal aan.

Haal het BBQ-gevoel naar binnen

Met de Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours kun je nu thuis genieten van die echte BBQ smaak. Het is perfect voor binnenkoken en buitenkoken en kan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie. En het beste van alles is dat het een investering is voor het leven. Deze skillet gaat jarenlang mee en wordt alleen maar beter naarmate je hem vaker gebruikt.

Conclusie

Bestel vandaag nog de Gietijzeren skillet 25 cm Smokin' Flavours en maak je gerechten onweerstaanbaar lekker! Onze skillet is makkelijk schoon te maken en gaat een leven lang mee. Of je nu een beginner of een doorgewinterde BBQ-koning bent, deze skillet zal je versteld doen staan van wat je ermee kunt bereiken!

Specificaties
SKU
SF549
EAN
7436946010002