Giant Addict a Ball

€ 30.000,00
Niet op voorraad

Hou jij van puzzelen, dan ben jij wel even zoet met deze grote puzzelbal.

Als jij urenlang een puzzel kan spelen omdat je het gewoon uit moet spelen, en er dan ook niet mee kan stoppen voordat je het heb uitgespeeld. Dan is deze Giant Addict a Ball echt iets voor jou.

Na onze voorganger, de succesvolle Addict-a-Ball, hebben wij nu de Giant Addict a Ball. Laat je gaan met deze gigantische knikkerpuzzel. In deze grote bal zit een etappe met allerlei hindernissen, en ja je kunt het al raden, er zit een bal in die langs al deze glijbanen, afgronden en hindernissen moet.

Deze verslavende puzzel is niet alleen leuk om zelf te spelen, maar je kan ook je vrienden uitdagen om mee te spelen. Kijk wie als eerst het balletje langs alle hindernissen krijgt, of wie in ieder geval het verst kan komen. Dit is een puzzel die je niet zomaar in 10 minuutjes uit kan spelen, hier kan je echt uren mee bezig zijn. Het is niet alleen super leuk en spannend om het te spelen, maar het is ook heel goed voor je geduld. Ook train je nog eens je doorzettingsvermogen, handcoördinatie en de coördinatie van je ogen.

Train je skills met deze mega puzzel, en zorg ervoor dat niemand je kan verslaan met deze Giant Addict a Ball! Begin je eenmaal aan dit verslavende doolhof, dan kan je er niet meer zo gemakkelijk afkomen voordat je deze puzzel uit heb gespeeld. Denk jij dat jij deze super uitdaging aankan? Laat je niet afschrikken van de prijs, want je moet er dan wel even voor sparen, maar het is het allemaal zeker wel waard! Bestel hem dan nu en oefen totdat jij de allerbeste addict a ball speler wordt aller tijden.

Kenmerken Giant Addict a ball:

  • Grote puzzelbal
Meer informatie
SKUMil_Addictaball
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Giant Addict a Ball
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.