• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Gave Gadgets

Dit zijn de gadgets waarvan je denkt die moet ik hebben! Met deze wannahaves ben je ongetwijfeld de held in je vriendenkring.

58 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Gave gadgets

Als je aan gadgets denkt , dan denk je waarschijnlijk aan James Bond en andere high-end spy gear. Gave gadgets zijn must-haves die de meeste mannen wel zouden willen hebben. Denk aan de toffe Smart Watch, de oh zo gevaarlijke Rubber Band Machine Gun, of de Laser Keyboard.

Cool gadgets
Cool gadgets oftewel toffe gadgets, zijn gadgets waar je mee over straat loopt en mee pronkt. Of je zet het in je huis en je gasten staan versteld van je nieuwste aanwinst! Je vrienden zullen ongetwijfeld jaloers zijn als je met de Pocket Drone met Camera buiten de buren aan het opnemen bent. Of, als je met de LED Bluetooth Speaker buiten keihard aan het rocken bent.

Hebbeding

Een hebbeding is een handige gadget dat je thuis of waar dan ook moeite bespaart. Koffiemokken zoals de Tank Up koffiemok die de warmte van je drank visueel weergeeft. Of de Koffiemok met extra shot die een zakflacon heeft om de koffie extra smaak te geven. Ook hebben wij trendy gadgets zoals de Fidget Spinners en anderen zoals de Fidget Pad, Fidget Cube of de knop die Bullshit roept als je er op drukt.

  Bezig met laden...