+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Forged Brute Vleesmes

€ 61,95
Forged Brute Vleesmes
Forged Brute Vleesmes
€ 61,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Dit mes is gemaakt van gehard staal en heeft een comfortabel handvat van pakkahout waardoor het lekker in de hand ligt. Maar het beste van alles is dat dit mes door elk stukje vlees heen snijdt als een warm mes door boter. Of je nu een hele kip een groot stuk rundvlees of een sappige biefstuk wilt snijden, met het Forged Brute vleesmes gaat het moeiteloos. Dus waar wacht je nog op? Voeg het Forged Brute vleesmes vandaag nog toe aan je collectie!

- Het scherpe en geharde stalen lemmet snijt moeiteloos door alles soorten vlees heen - Het comfortabele handvat van pakkahout zorgt ervoor dat het mes stevig en prettig in de hand ligt- Het mooie design van het Forged Brute vleesmes maakt het een echte eyecatcher in de keuken!

Omschrijving

Als je een echte keukenprins(es) bent, dan weet je hoe belangrijk het is om goed keukengerei te hebben. Forged Brute vleesmes heeft een lemmet lengte van 20cm. Geheel gemaakt van roestvrij staal.  En wat is er nou beter dan een topkwaliteit vleesmes? Het Forged Brute vleesmes is het perfecte mes voor alle vleesliefhebbers. 

Het perfecte mes voor vleesliefhebbers

Ben jij een echte vleesliefhebber? Dan heb je een mes nodig dat moeiteloos door alle soorten vlees heen snijdt. . Dit mes is de perfecte keuze voor het snijden van grote stukken vlees zoals een hele kip of een groot stuk rundvlees. Maar ook voor het bereiden van een sappige biefstuk is het Forged Brute vleesmes onmisbaar.

Comfortabel in gebruik

Een goed mes moet niet alleen scherp zijn, maar ook comfortabel in gebruik. Het Forged Brute vleesmes heeft een ergonomisch handvat van pakkahout. Dit zorgt niet alleen voor een stevige grip maar ook voor een comfortabele ligging in de hand tijdens het snijden. Dit maakt het bereiden van vlees een stuk eenvoudiger en minder vermoeiend.

Een aanwinst voor de keuken

Naast de praktische voordelen van het Forged Brute vleesmes, is het ook nog eens een echte eyecatcher in de keuken. Het mes heeft een stijlvol design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is een aanwinst voor je keukengerei en zal je keuken een luxe uitstraling geven.

Conclusie 

Ben jij op zoek naar een mes dat elk stukje vlees moeiteloos snijdt? Dan is het Forged Brute vleesmes de perfecte keuze voor jou. Voeg het Forged Brute vleesmes vandaag nog toe aan je collectie en maak je keuken compleet!

Specificaties
SKU
BruteVleesmes
EAN
8718719304044