+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Forged Brute Santokumes 14cm

€ 56,50
Forged Brute Santokumes 14cm
Forged Brute Santokumes 14cm
€ 56,50
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Dit kleine maar krachtige Forged Brute Santokumes van 14cm is een must have voor iedere keukenprins of keukenprinses. Met de scherpe lemmet kun je makkelijk en precies snijden, hakken en schillen. Het mes is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een stoere uitstraling. Kortom, een echte aanwinst voor in de keuken!

- Multifunctioneel mes geschikt voor diverse snijwerkzaamheden - Hoogwaardig staal zorgt voor optimale snijervaring - Stoere uitstraling die past bij elke keukenstijl

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdig mes waarmee je kunt hakken, snijden en fileren? Maak dan kennis met het Forged Brute Santokumes 14cm. Dit robuuste mes is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een stoere uitstraling die past bij elke keukenstijl.

Allround mes voor in de keuken

Het Forged Brute Santokumes 14cm is een allround mes dat geschikt is voor allerlei snijwerkzaamheden. Of je nu groenten wilt hakken, vis wilt fileren of vlees wilt snijden, met dit mes heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Het mes is bovendien vlijmscherp en snijdt moeiteloos door allerlei ingrediënten heen.

Ergonomisch en comfortabel in gebruik

Niet alleen het lemmet van het Forged Brute Santokumes 14cm is van hoge kwaliteit, ook het handvat is ergonomisch en comfortabel in gebruik. Het handvat ligt stevig in de hand en zorgt voor een goede grip tijdens het snijden. Bovendien zorgt het handvat ervoor dat je minder snel vermoeide handen krijgt tijdens het bereiden van een maaltijd.

Specificaties
SKU
BruteSant14cm
EAN
8720039625273