Elektrische Pomp

€ 49,95
Niet op voorraad

Deze Elektrische Pomp is ideaal voor fietsers! Het is namelijk een luchtpomp, zaklamp en powerbank in één. Het is eenvoudig in te stellen op de gewenste luchtdruk en is zelfs sterk genoeg om een autoband op te pompen!


• Inclusief verschillende opzetstukjes
• Stopt automatisch bij behalen van gewenste luchtdruk
• In te stellen in bar, psi, KPa en Kg/cm2

De Elektrische Pomp is een echte multifunctionele gadget. Het is een luchtpomp, powerbank en zaklamp in één. Nu vraag je je misschien af waar deze gadget handig voor is. De pomp is bijvoorbeeld ideaal voor fietsers! Beeld je de volgende situatie in. Je fiets ’s avonds door een bos, je telefoon is leeg en je hebt ook nog eens een lekke band. Deze elektrische fietspomp zorgt voor een volle band, opgeladen telefoon en zaklamp. De oplossing voor al je problemen!

Allereerst de ingebouwde luchtpomp, deze heeft een drukmeter waarmee je de luchtdruk van de band, bal of ander opblaasbaar object kan meten. De pomp is zelfs sterk genoeg om een autoband op te pompen! Deze Elektrische Pomp kun je instellen op de gevraagde luchtdruk van het object wat je wilt opblazen en het zal automatisch stoppen wanneer deze luchtdruk behaald is. Het handige ervan is dat je de drukmeter kunt instellen in vier luchtdruk eenheden: psi, bar, KPa en Kg/cm2. Zo kun je de gewenste druk altijd gemakkelijk invoeren!

Vervolgens heeft deze elektrische opblaaspomp ook een ingebouwde powerbank van 2.000 mAh. Ben je dus onderweg met de fiets en kom je zonder batterij te zitten? Dan heb je altijd nog deze powerbank achter de hand. Onderop de elektrische fietspomp zit een USB-poort waarin je elke oplaadkabel kunt steken om je smartphone op te laden.

Tenslotte heeft de Elektrische Pomp een ingebouwde zaklamp. Deze lamp heeft een lichtintensiteit van 70 lumen en gaat deze met een volle batterij ongeveer zeven uur mee. Ideaal als je in het donker aan je fiets moet sleutelen of het dopje probeert te vinden na het oppompen van de banden.

De luchtpomp wordt geleverd met een aantal accessoires. Zo wordt er een fietshouder bijgeleverd, zodat je het gemakkelijk op je fiets kunt bevestigen. Ook wordt de elektrische pomp geleverd met een aantal opzetstukjes; één voor ballonnen, één voor ballen en één voor een Frans ventiel. Daarnaast zit er ook een USB-kabel bij waarmee je de Elektrische Pomp kunt opladen.

Voor het gebruik van de elektrische fietspomp wordt er een Engelse en Duitse handleiding geleverd.

Kenmerken Elektrische Pomp: Deze Elektrische Pomp heeft genoeg kracht om een autoband op te pompen!

Ideaal voor fietsers
In te stellen in 4 luchtdruk eenheden
Sterk genoeg om een autoband op te pompen
Ingebouwde zaklamp
Ingebouwde powerbank 2.000 mAh
Inclusief Ballon opzetstukje
Inclusief Frans ventiel opzetstukje
Inclusief opzetstukje voor ballen
Inclusief fietshouder
Inclusief oplaadkabel
Kleur: zwart
Gewicht: 400 gram
Afmetingen: 20 x 5,5 x 5,5 cm

Meer informatie
SKU04785
EAN8719481356088
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Elektrische Pomp
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.