Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Elektrische Kurkentrekker – Elektrische Wijn Opener - Oplaadbaar

Waardering:
100% of 100
Special Price € 14,95 Regular Price € 29,95
Niet op voorraad

Deze oplaadbare elektrische kurkentrekker zorgt er voor dat jij je wijnflessen gemakkelijk ontkurkt! Opgeladen kan je er 80 flessen mee openen.

• Modern design
• Inclusief folie mesje
• Een volle accu opent 80 flessen

Loop jij ook altijd te prutsen met het openen van een fles wijn? Kan je nooit jouw kurkentrekker vinden? Dan is dit product perfect voor jou! In een handomdraai heb jij jouw wijnfles geopend en kun je genieten van een lekker glaasje.

De elektrische kurkentrekker zorgt er voor dat jij gemakkelijk de fles kan ontkurken. Snijd met het bijgeleverde folie mesje het folie van de dop. Dit doe je door het mesje op de dop te doen, te knijpen en een paar keer te draaien. Op deze manier verwijder je het folie. Daarna zet je de elektrische kurkentrekker op de fles. Terwijl je een beetje naar beneden duwt, klik je op de knop. De kurkentrekker zal zich in de fles draaien. Wanneer de kurkentrekker volledig in de kurk is gedraaid kun je de fles langzaam en voorzichtig ontkurken. De kurk kun je later gemakkelijk van de kurkentrekker verwijderen door het andere knopje in te drukken.

De elektrische kurkentrekker dient 2,5 uur te worden opgeladen. Op het product zitten 4 indicatielampjes die aangeven hoe vol de batterij van het apparaat is. Als de kurkentrekker  helemaal opgeladen is kun je er 80 flessen mee openen.

Kenmerken ‘Elektrische Kurkentrekker – Elektrische Wijn Opener - Oplaadbaar:

FlesopenerGemakkelijk en snel je wijnflessen openen met de Elektrische Kurkentrekker | MegaGadgets
Wijn-accessoires
Keukengerei
Materiaal: ABS
Kleur: Zwart
600 mAh
Gewicht:  270 gram               
Afmetingen: 5 x 18,5 cm
Inclusief: Folie mesje en oplaadkabeltje

Meer informatie
SKU04990
EAN8719481357870
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Elektrische Kurkentrekker – Elektrische Wijn Opener - Oplaadbaar
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.