Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

Nekmassage Apparaat - Elektrische Pulse Nekmassage - 6 Standen - Oplaadbaar en Draadloos - Massage met Elektroden - Pulse Nekmassage

Waardering:
100% of 100
Special Price € 14,95 Regular Price € 29,95
Niet op voorraad

Dit apparaat is gebaseerd op schoktherapie en heeft 6 verschillende standen die elektrische schokjes geven . Deze kunnen eenvoudig aangepast worden door op de knoppen aan de zijkant te klikken. De schokken helpen met het verlichten van stress en het verminderen van spierpijn. 


• Verminderd spier en nekpijn
• Elektroden inbegrepen
• Remedie tegen vermoeidheid

 

Dit Nekmassage Apparaat combineert verschillende massagetechnieken van de traditionele Chinese geneeskunde. De intelligente 3D-technologie zorgt ervoor dat de massage zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Het wordt geleverd met gel pads die elektroden bevatten om verschillende spieren en pezen te stimuleren. Het is gemakkelijk om de elektrode op te plakken en om deze aan te passen aan uw nekcurve.

Het Nekmassage Apparaat is draadloos en oplaadbaar. Hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen en kan je hem ook gebruiken tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Het apparaat kan de bloedcirculatie bevorderen, de lokale spier ontspannen, ontstekingen remmen, zwelling verminderen, pijn verminderen en vermoeidheid tegengaan. Dit model is geschikt voor de aanvullende behandeling van cervicale pijn, gevoelloosheid, hoofdpijn en duizeligheid.

Let op! Maak de huid goed vochtig voor gebruik en druk de elektroden goed tegen de nek.

Kenmerken Nekmassage Apparaat- Elektrisch Pulse nekmassage: Pulse Nekmassage

Verminderd pijn in de hals en de nek
Massage apparaat nek
Massage met elektroden
6 verschillende standen
Bevorderd bloedcirculatie
Materiaal: kunststof, siliconen
Kleur:  wit, zwart
Gewicht: 280 gram
Afmetingen: doos 22 x 20 x 6 cm
Inclusief: elektrode gel plaatjes

Meer informatie
SKU04822
EAN8719481356576
Lengte22
Breedte20
Hoogte6
BOLFBFBB
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Nekmassage Apparaat - Elektrische Pulse Nekmassage - 6 Standen - Oplaadbaar en Draadloos - Massage met Elektroden - Pulse Nekmassage
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.