Eierdopje - Spiegelei

Special Price € 2,95 € 4,95
Niet op voorraad

Er gaat niks boven een ontbijtje op bed met een vers kopje koffie of thee en een heerlijk eitje. Nou ja, het zou natuurlijk wel fijn zijn als alle stukjes eischaal niet verspreid over jouw bed heen liggen. Met dit leuke Eierdopje – Spiegelei heb je hier geen last meer van!
• Grappig eierdopje
• Origineel cadeau
• Alle stukjes eischaal bewaar je handig in deze eierdop

Zondagochtend, een klein streepje licht door de gordijnen heen, warme dekens en haren door de war. Heerlijk – nog een hele dag voordat de week weer begint. Wat heb je nu echt nodig? Een kopje verse koffie en… een heerlijk eitje!

Waar jij dit gekookte eitje ook oppeuzelt, een handig eierdopje kun je altijd gebruiken. Zoek niet verder! Dit Eierdopje – Spiegelei ziet er niet alleen heel toepasselijk uit, hij is ook nog bijzonder handig. Jouw eitje plaats je eenvoudig in het gele eierdooier-dopje terwijl je de schillen in het eiwit-bakje gooit. Je hebt nu geen last meer van rondvliegende stukjes eischaal en kan het gezamenlijk makkelijk weggooien in de prullenbak.

Komt Pasen er alweer aan? Of het kerstontbijt? Of jouw verjaardag ontbijt? Eigenlijk is het altijd een goede reden om deze leuke eierdop tevoorschijn te halen. Paascadeau, een gewoon cadeau of de zoveelste keukengadget? Een eitje hoort erbij, en ook dit leuke eierdopje!

Met de Eierdopje - Spiegelei heb je altijd een heerlijk eitje op tafel

Kenmerken Eierdopje - Spiegelei:

Leuk eierdopje
Grappig uiterlijk
Eischaal kan je makkelijk kwijt
Leuk voor Pasen
Paascadeau
Keukengadget
Materiaal: Plastic
Kleur: Wit en geel
Gewicht: 35 gram
Afmetingen: 14 x 12 x 3 cm

Meer informatie
SKU04680
EAN4029811331420
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Eierdopje - Spiegelei
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Hier hebben we nog wat aanbiedingen

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.