+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Desktop ventilator met USB kabel - Verschillende kleuren - Compact formaat - Desktop fan with USB cable

Vanaf € 8,95
De perfecte verkoeling binnen handbereik
Voorraadstatus laden

Aanschouw de Desktop Fan met USB Kabel. Met de Desktop Fan heb je altijd een verfrissende bries binnen handbereik. Nooit meer willen zweten tijdens je werk? Haal dan nu de compacte en handige Desktop Fan! Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op een USB-poort.

Omschrijving

Altijd koel met de Desktop Fan!

Blijf heerlijk afgekoeld met de Desktop Fan met USB Kabel in je buurt. Hard aan het werk en iets verkoelends nodig? Dan is de Desktop Fan het perfecte product om jou te helpen.

De Desktop Fan is makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de USB kabel aansluiten op een USB-poort. Dit kan bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of een ander apparaat met een USB-poort zijn.

Zodra de USB kabel is aangesloten, hoef je alleen nog op het aan/uit knopje te drukken. Druk je op het aan knopje, gaat 'ie automatisch draaien en komt er een verfrissende bries je kant op. Wil je hem uit doen, druk je natuurlijk op het uit knopje of haal je de USB-kabel uit de USB-poort.

 

Kenmerken:

  • Verschillende kleuren: we hebben de Desktop Fan in vier verschillende kleuren! Wit, zwart, roze en groen.
  • Eenvoudig te gebruiken: Het enige wat je hoeft te doen is hem aansluiten op een USB-poort en op het aan knopje klikken.
  • Ruimtebesparend: Door het kleine en compacte formaat past de ventilator makkelijk op je bureau en neemt het niet teveel ruimte in!

 

Hoe ideaal! Wil je het nooit meer benauwd hebben achter je bureau? Wacht niet en haal de Desktop Fan nu bij MegaGadgets!

Specificaties
SKU
61/7032.config