Da Vinci Katapult

€ 19,95
Niet op voorraad

Een prachtig bouwpakket en leuk cadeau. Nadat je hem hebt gebouwd kun je genieten van een op schaal gemaakte katapult van één van ’s werelds grootste genieën op aarde.


• De originele Da Vinci katapult op schaal
• Leuk bouwpakket
• Kan echt schieten!

Da Vinci Catapult bouwpakket van echt houtHaal een stukje historie in huis met het nieuwe bouwpakket van Leonardo Da Vinci’s katapult. Hiermee kun je Da Vinci’s originele katapult op schaal nabouwen! Dit is echt een musthave voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en wapens. De identieke katapult van Da Vinci is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan echt gebruikt worden hoe de grootmeester het zelf bedacht heeft. Het is dus meer dan alleen een leuk bouwpakket, want de lol begint voor vele pas als de katapult klaar is! Velen kennen Leonardo Da Vinci alleen maar als schilder van zijn grote meesterwerk de Mona Lisa. Hij was echter niet alleen een briljant kunstenaar maar ook een uitvinder en wetenschapper. Hij ontwierp ondermeer een helikopter en een onderzeeboot.

De katapult was niets nieuws, hij werd al honderden jaren lang gebruikt voor bijvoorbeeld veldslagen. Leonardo Da Vinci nam de katapult onder de loep en verbeterde het originele ontwerp. Hiermee was het mogelijk om nog verder te schieten. Het ontwerp van Leonardo Da Vinci stamt af van ongeveer 600 jaar geleden.

Er zijn slechts twee schetsen gevonden van zijn verbeterde katapult, hiermee hebben we een eenvoudigere versie gemaakt die voor iedereen vanaf 12 jaar geschikt is. Met de uitgebreide gebruiksaanwijzing is het makkelijk om de katapult stap voor stap in elkaar te zetten. Het enige wat je nodig hebt is een schaar en liniaal. Voor de rest is alles wat je nodig hebt inbegrepen in het bouwpakket.Een stukje historie op je eigen kamer! Hij werkt echt, dus je kunt er met de bijgeleverde kleiballen natuurlijk ook mee schieten.

Da Vinci Catapult replica van echt hout


Kenmerken Da Vinci Katapult:

  • Echt werkende katapult
  • Materiaal: Hout
  • Afmetingen: 41 cm x 25 cm x 16 cm
  • Inclusief zachte kleiballen om af te schieten
Meer informatie
SKU01998
EAN5060113897978
Lengte5
Breedte5
Hoogte19
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Da Vinci Katapult
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.