+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Cleaning pad

€ 37,54
Cleaning pad
Cleaning pad
€ 37,54
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Een cleaning pad is de redder in nood voor degenen onder ons die niet zo van poetsen houden. Het is eigenlijk een soort magische spons die alle viezigheid wegveegt alsof het nooit heeft bestaan!

Cleaning pads zijn herbruikbaar en gaan lang mee dat betekent dat je geld bespaart en minder afval produceert  - Ze zijn zeer effectief in het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan schoonmaken - Cleaning pads zijn zeer veelzijdig en worden gebruikt op verschillende oppervlakken zoals tegels, glas, roestvrij staal en meer waardoor je slechts één schoonmaaktool nodig hebt voor je hele huis! 

Omschrijving

Wat is de Cleaning Pad?

De Cleaning Pad is de ultieme schoonmaaktool. Het is gemaakt van hoogwaardige RVS ringen die gemakkelijk vlekken en vuil van alle oppervlakken verwijderen. Het is de perfecte oplossing voor alle schoonmaakuitdagingen.

Maak het schoonmaken leuk met de RVS Ring Cleaning Pad

Met Cleaning Pad wordt schoonmaken leuk. Het is zo effectief dat je minder hoeft te schrobben en te boenen en dat betekent minder spierpijn de dag erna. Het bespaart niet alleen tijd en moeite maar het maakt schoonmaken ook leuk! En door de duurzame materialen is het een milieuvriendelijke keuze.

Conclusie 

Wacht niet langer en bestel nu de Cleaning Pad en ervaar zelf hoe makkelijk schoonmaken kan zijn. Het is een kleine investering die zichzelf snel terugverdient in tijd, geld en energie. Maak schoonmaken leuk en eenvoudig met de Cleaning Pad!

Specificaties
SKU
TWM045
EAN
F