• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Valentijnskado

Heb jij al een valentijnscadeau uitgezocht voor jouw geliefde? Wordt het dan niet eens tijd om een super romantisch valentijnscadeau uit te zoeken? Verdient je geliefde niet het beste? Kijk nu snel! Bekijk ook onze andere originele Valentijnscadeaus.

Artikelen 1 tot 64 van 78 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Verras jouw geliefde met het leukste Valentijnskado!

Valentijnsdag wordt met het jaar populairder en dat kun je zien aan de hoeveelheid cadeaus die elk jaar worden gegeven door geliefden aan elkaar. Uit commercieel oogpunt is Valentijnsdag begonnen in Engeland in 1868. Het chocolade bedrijf Cadbury kwam daar voor het eerst met een chocoladedoos in de vorm van een hartje, speciaal voor Valentijnsdag. Toen waren Valentijnsdagcadeaus nog niet zo populair en bestonden de kado’s vooral uit juwelen. Het is natuurlijk nog steeds aantrekkelijk om jouw liefje te verrassen met sieraden, maar dat is zó 2016. Zoek eens een leuke gadget uit voor jouw lieve schatje en verras hem of haar daarmee.

De meest originele Valentijnskado’s!

Zoals hiervoor vermeld, is het gewoon hartstikke leuk om een lieve, leuke gift of gadget te geven aan jouw geliefde voor Valentijnsdag in plaats van wéér sieraden. Jouw vriendin heeft inmiddels vast wel een enorme collectie van oorbellen en kettinkjes verzameld, maar hoeveel coole gadgets heeft ze? Koop daarom eens een leuke Valentijnsgadget voor je meissie! Denk aan een Zeemeermin Deken< of een Unicorn Powerbank.

En wat is nou een origineel cadeau voor je vriend als Valentijnskado? Wéér een luchtje? Nee joh, doe eens gek en koop een gave drone voor hem! Of koop een vette Solar Powerbank waarmee hij jou urenlang kan appen. Hiermee heb je zelf ook dubbel voordeel; hij kan je blijven appen en hij krijgt een coole gadget als Valentijnscadeau.

Na zoveel jaren in liefde bij elkaar te zijn, wordt het wellicht lastig om een leuk en uniek valentijnskado uit te zoeken. Voor jouw liefste hebben wij de meest lieve en romantische cadeaus in het assortiment.

  Bezig met laden...