• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Surprise Cadeau

Als je een leuke surprise in elkaar hebt gezet, moet daar natuurlijk ook een heel origineel kado in. Gelukkig heeft Megagadgets daar heel van. Kijk snel voor de leukste en hipste surprise cadeaus.

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Het perfecte surprise cadeau voor Sinterklaas!

Een surprise is het Franse woord voor verrassing en is in de Nederlandse volksmond een verrassend cadeau dat dikwijls zeer mooi en ingenieus wordt ingepakt. Dat geldt zeker ook voor Sinterklaas surprises. De meest gekke en gave surprise creaties zie je voorbij komen wanneer het weer pakjesavond is. Wanneer je gekke oom een half jaar aan zijn surprise voor jou heeft gewerkt en jij niet zoveel tijd had en maar een week aan de slag bent geweest voor je surprise, kun je de toch wat tegenvallende creatie compenseren met een geweldige, originele gadget of cadeau van MegaGadgets.

Voor elke surprise de leukste gadgets!

Elke surprise heeft een bepaald thema. Degene waarvan jij het lootje hebt getrokken heeft vast wel iets geks of leuks dit jaar meegemaakt waar jij een surprise van kunt maken. Voor elk thema en persoonlijkheid hebben wij een uniek surprise cadeau. Heb je het lootje van je tante getrokken en werkt zij in de zorg, maak dan een mooie drol surprise voor haar en koop als surprise cadeautje een Drol Powerbank. Of werkt jouw vader in een groot kantoor, maak dan een toetsenbord als surprise en stop als kadootje een Keyboard Organizer erin.

Met behulp van onze Gift Finder vind je altijd het juiste kado voor jouw suprise. Vul simpelweg het geslacht van de persoon voor wie je een gift zoekt in, geef je te besteden budget aan en geef de persoonlijkheid aan van de gelukkige die jouw gadget gaat ontvangen; de Gift Finder geeft keer op keer een tal van mogelijkheden van surprise cadeaus!

  Bezig met laden...