• 30 DAGEN BEDENKTIJD
  • EXCLUSIEVE CADEAUS
  • WEKELIJKS NIEUWE GADGETS
  • VOOR 22.00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!Cadeau Meester

leerkrachten zijn belangrijke personen in de maatschappij. Daarom verdienen zij om in het zonnetje te worden gezet. Check onze website voor inspiratie!

52 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Cadeau meester

Ook leraren verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Vraag maar aan je ouders hoe lastig zij het weleens met je hebben, laat staan je arme meester of juffrouw. Om de arme ziel een steuntje in de rug te geven hebben wij wat leuke gadgets verzameld. Laat zien dat je ook aan je leraar of lerares denkt en verwen hem of haar. Of denk je alleen aan jezelf en kijk je stiekem naar leuke schoolspullen en schoolartikelen of toch liever een afscheidscadeau voor je meester?

Dag van de leraar

De meest unieke en originele cadeaus om op dag van de leraar 2018 aan je docent te geven, vind je natuurlijk hier bij MegaGadgets. Na zo’n zware dag in de klas zal een Wijn Aroma Set uitstekend in de smaak vallen! De Wijnfles Paraplu is er ook om je leraar te herinneren dat er thuis een stukje troost wacht aan het eind van de dag. En als je bonuspunten voor je tentamen of toets wilt scoren geef je de heerlijk relaxte Voeten hangmat. Een extra hoog cijfer gegarandeerd met een cadeau voor meester.

Afscheid meester

Het is altijd jammer als een meester of juffrouw weggaat. Hij of zij heeft je kind of jou veel bijgebracht, en daar wil je hem of haar uiteraard goed voor bedanken. Een leuk aandenken is natuurlijk de Candy Dispenser dat je docent elke keer als er een snoepje van gegeten wordt aan jou doet denken. De Theepot Cadeau Set zal je leraar ook weer tot rust brengen, iedere nacht als hij of zij zwetend wakker wordt, denkend aan de tijd met jou op school. Wil jij echter in plaats van juf en meester bedankjes je toekomstige ex-docent plagen, dan kan je natuurlijk ook een Paardenmasker of de griezelige Zombie Sloffen geven.

  Bezig met laden...